Δευτέρα, Οκτωβρίου 24, 2011

«Να ζητήσει συγγνώμη η Μέρκελ,... από τους Ελληνες»


  «Να ζητήσει συγγνώμη η Μέρκελ από τους Ελληνες»

Η Γερμανίδα καγκελάριος πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό "για τη συκοφαντική της επίθεση περί τεμπέληδων Ελλήνων", τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΝ και
αντιπρόεδρος του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς (ΚΕΑ) Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας την Κυριακή, στο Βερολίνο, στο τακτικό συνέδριο του κόμματος της γερμανικής Αριστεράς, Die Linke.

ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ 200¤!
Ο κ. Τσίπρας επίσης, "απαίτησε την άμεση απόσυρση του σχεδίου Eureka, που σημαίνει εκποίηση της δημόσιας περιουσίας, καθώς και την ανατροπή της πολιτικής του μνημονίου που βυθίζει την ελληνική κοινωνία στην απελπισία".
Σημειώνεται ότι την Παρασκευή δόθηκε στη δημοσιότητα ανοιχτή επιστολή του ΚΕΑ προς την Αγκελα Μέρκελ που κοινοποιήθηκε στους κυρίους Σαρκοζί, Ρομπάι και Μπαρόζο, με ανάλογο περιεχόμενο.
Ο πρόεδρος του ΣΥΝ είπε ακόμη στην ομιλία του ότι "από το Συνέδριο του Die Linke, της Γερμανικής Αριστεράς, ενώσαμε τις φωνές μας από όλη την Ευρώπη για να δώσουμε ένα ισχυρό μήνυμα στους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που συνεδριάζουν στις Βρυξέλλες ότι, αν δεν εγκαταλείψουν την πολιτική της λιτότητας, τότε δεν πρόκειται να βρουν λύση".
ethnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...