Τρίτη, Αυγούστου 16, 2011

Η Άνιστον σε σαπουνόπερα

Για να βοηθήσει τον πατέρα της θα συμμετέχει
σε καθημερινή τηλεοπτική σειρά
Η Άνιστον σε σαπουνόπερα 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας The Express

η Τζένιφερ Άνιστον πρόκειται να συμμετάσχει σε αρκετά επεισόδια αμερικάνικης σαπουνόπερας.

Ο λόγος για την καθημερινή τηλεοπτική σειρά «Days of Our Lives» που μεταδίδεται από το NBC,  στην οποία εμφανίζεται ο πατέρας της τα τελευταία 24 χρόνια.

Σε μια προσπάθεια να σώσει την δουλειά του πατέρα της -καθώς το δίκτυο θέλει να «κόψει» την γνωστή σαπουνόπερα λόγω των χαμηλών νούμερων τηλεθέασης- η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, συζητά κάποιες guest εμφανίσεις, με την ελπίδα να να δώσει μια ώθηση στη σειρά.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα η Τζένιφερ θα υποδυθεί μια διοργανώτρια γάμων, η οποία θα βοηθήσει τον πατέρα της να παντρευτεί.

«Ελπίζουμε ότι η Τζεν θα είναι μαζί μας από το Νοέμβριο, την πιο κρίσιμη και ανταγωνιστική περίοδο στα τηλεοπτικά δίκτυα» αναφέρει άνθρωπος του καναλιού. «Έχει δηλώσει ότι θέλει να βοηθήσει και καθώς το πρόγραμμά της είναι ιδιαίτερα φορτωμένο ίσως χρειαστεί να γυρίσουμε πολλές σκηνές σε λίγες ημέρες».

Στενός φίλος της Άνιστον προσθέτει: «Η ιδέα ενός κωμικού ρόλου δίπλα στον μπαμπά της, είναι μια ελκυστική πρόταση για την Τζεν», ενώ σύμφωνα με την ίδια πηγή δεν το κάνει για τα χρήματα, αλλά για να βοηθήσει. Γι' αυτό μάλιστα έχει δεχτεί να συμμετέχει με την κλασική αμοιβή ενός ηθοποιού σαπουνόπερας. η οποία δεν ξεπερνάει τα $645 ημερησίως.

Πολλοί ωστόσο διαφωνούν με την προοπτική αυτή, καθώς θεωρούν ότι μπορεί να είναι μοιραίο για την καριέρα της.
tovima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...