Τρίτη, Οκτωβρίου 18, 2011

Βόλτες στην πόλη...Ξεκίνησε η παραγωγή του Skoda Citigo

Ξεκίνησε στη Μπρατισλάβα η παραγωγή του Citigo, του μίνι μοντέλου που ετοιμάζεται να ρίξει στην αγορά η Skoda, προκαλώντας ταραχή σε πολλούς...

Είναι γεγονός ότι από τη γκάμα της Skoda έλειπε πολύ ένα μίνι μοντέλο. Με το Citigo η τσέχικη φίρμα πραγματοποιεί μία πολύ μεγάλη επένδυση, ατενίζοντας το μέλλον της με μεγάλη αισιοδοξία, αφού ένα τέτοιο αυτοκίνητο θα
ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΕ 200 ΕΥΡΩ!!!
τη βάλει για τα καλά στην όλο και ανερχόμενη κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης. Την προηγούμενη Παρασκευή, η Skoda ανακοίνωσε πως ξεκίνησε ήδη η παραγωγή του Citigo στις εγκαταστάσεις της στην πρωτεύουσα Μπρατισλάβα. Θυμίζουμε ότι πρόκειται για το «αδερφάκι» του VW Up! και του Seat Mii, τα οποία θα μπουν και αυτά σύντομα στην αγορά.

«To Citigo είναι ένα κεντρικό συστατικό για την αναπτυξιακή μας στρατηγική. Με αυτό το αυτοκίνητο ξεκινάμε τη μεγάλη αντεπίθεση στην ευρωπαϊκή αγορά. Ενσωματώνει όλες τις αξίες της φίρμας μας αλλά και καινοτόμες ιδέες. Αυτό το αυτοκίνητο είναι city clever» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Skoda, καθηγητής Winfried Vahland.

Θυμίζουμε πως το Citigo θα λανσαριστεί, αρχικά μόνο με 3θυρο αμάξωμα, το επόμενο καλοκαίρι στις περισσότερες ευρωπαϊκές αγορές. Μέσα στο 2012 θα το δούμε και με 5θυρο αμάξωμα. Το συνολικό του μήκος είναι 3,56 μέτρα και κάτω από το καπό του φέρει 3κύλινδρο μοτέρ 1,0 λίτρου με 60 και 75 ίππους.


πηγή: autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...