Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 02, 2011

Αίθριος ο καιρός με αραιές νεφώσεις




Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός με τοπικές νεφώσεις στη βόρεια χώρα και την Αττική, και πιθανότητα παροδικών καταιγίδων στα ορεινά ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, φτάνοντας στο νότιο Αιγαίο μέχρι τα 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Αττική: Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια, η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη: Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και πιθανότητα πρόσκαιρων καταιγίδων σε ορεινές περιοχές της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς.Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα βόρειοι μέχρι 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη:Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και πιθανότητα στα ορεινά της Μακεδονίας για παροδικές μπόρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα νότια πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη:Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα:Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στα νότια πρόσκαιρα θα φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου
zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...