Δευτέρα, Νοεμβρίου 14, 2011

ΔΕΗ: Οι λογαριασμοί πρέπει,... να πληρωθούν ακόμη και αν έχουν λάθη

Τι απαντά η επιχείρηση για τα προβλήματα που εντοπίζονται στους 3,5 εκατομμύρια λογαριασμούς που έχουν φτάσει στα νοικοκυριά. 
Τι απαντά η επιχείρηση για τα προβλήματα που εντοπίζονται στους 3,5 εκατομμύρια λογαριασμούς που έχουν φτάσει στα νοικοκυριά.
“Δεν είναι ευθύνη της ΔΕΗ τα λάθη στις τιμές ζώνης και την παλαιότητα των ακινήτων”. Αυτό τόνισε ο Κίμων Στεργιώτης, διευθυντής επικοινωνίας της ΔΕΗ, αναφορικά με τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τον υπολογισμό του ειδικού τέλους ακινήτων, που έχουν ως αποτέλεσμα να “φουσκώσει” το χαράτσι των ακινήτων. 
 
Ο κ. Στεργιώτης σημείωσε ότι, παρά τα όποια λάθη, ο λογαριασμός θα πρέπει να πληρωθεί κανονικά και θα γίνει συμψηφισμός τη νέα χρονιά. 
 
Σύμφωνα με όσα ανέφερε, ο διευθυντής επικοινωνίας της επιχείρησης, στη ΝΕΤ, όσοι εντοπίσουν λάθη θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τους δήμους για να τα διορθώσουν. Ωστόσο θα πρέπει να πληρώσουν κανονικά τους λογαριασμούς. Πρόσθεσε ακόμη, ότι δεν υπάρχει δυνατότητα διακανονισμού γιατί αυτό θα ήταν παραβίαση του νόμου. 
 
Σχετικά με τα ειδοποιητήρια που έχουν σταλεί, μέχρι σήμερα φτάνουν τα 3,5 εκατομμύρια και τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι, στην συντριπτική τους πλειοψηφία πληρώνονται κανονικά. 
24h NewsRoom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...