Κυριακή, Νοεμβρίου 20, 2011

Ταξίδι πολυτελείας με θέα... τη θάλασσα

Μοιάζουν περισσότερο με σουίτες ξενοδοχείου, ενώ η θέα στη θάλασσα είναι απολαυστική 
Μοιάζουν περισσότερο με σουίτες ξενοδοχείου, ενώ η θέα στη θάλασσα είναι απολαυστική
Τα μεγάλης διάρκειας ταξίδια με πλοίο, τις περισσότερες φορές, είναι κουραστικά, όχι όμως αν  φιλοξενήστε σε πολυτελέστατες καμπίνες, οι οποίες μοιάζουν περισσότερο με σουίτες ξενοδοχείων.

Οι παρακάτω καμπίνες κρουαζιερόπλοιων
μπορεί να μην είναι οι μεγαλύτερες, αλλά θεωρούνται από τις πιο πολυτελείς και σίγουρα θα πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι απολαυστικό, με θέα τη θάλασσα, έχοντας τις καλύτερες παροχές. Οι περισσότερες από αυτές διαθέτουν τζακούζι, μεγάλες ντουλάπες, ίντερνετ και πολλά τεχνολογικά “παιχνίδια”.

Queen Mary 2
Οι καμπίνες του γνωστού κρουαζιερόπλοιου είναι ευρύχωρες και φιλοξένες, ενώ διαθέτει και τραπεζαρία. Το κόστος διαμονής είναι αρκετά υψηλό, καθώς για επτά ημέρες η τιμή ανέρχεται στα 11.895 δολάρια το άτομο.


Seabourn’s Odyssey, Sojourn
Οι καμπίνες του Seabourn’s Odyssey έχουν ένα μοναδικό σκανδιναβικό στυλ, ενώ διαθέτει μεγάλη τηλεόραση, τραπεζαρία και υπερπολυτελές μπάνιο. Το κόστος διαμονής ξεκινάει από 10.200 δολάρια το άτομο.

Uniworld’s S.S. Antoinette
Οι κριτικές για τα συγκεκριμένα δωμάτια είναι εξαιρετικές. Διαθέτει σπα, σινεμά, ενώ οι φιλοξενούμενοι μπορούν να καθίσουν στο μπαλκόνι και να απολαύσουν τη θέα. Το κόστος διαμονής ξεκινά από τα 3.725 δολάρια το άτομο.


Crystal's Serenity
Οι καμπίνες του κρουαζιερόπλοιου είναι αρκετά ευρύχωρες, ενώ η διακόσμησή τους είναι αρκετά πρωτότυπη. Μεταξύ των παροχών είναι πως μπορείτε να απολαύσετε τα γεύματά σας μέσα στο δωμάτιο σας. Το κόστος ξεκινάει από 1.360 δολάρια το άτομο.

24h NewsRoom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...