Δευτέρα, Νοεμβρίου 21, 2011

Οι μόνιμες σχέσεις παχαίνουν



Οι «θερμίδες» του έρωτα

Το να βρίσκεσαι σε μόνιμο δεσμό έχει σίγουρα τα θετικά του! Τις περισσότερες φορές θα αυξήσει την αυτοεκτίμησή σου, αλλά, όσο η αυτοεκτίμηση σου αυξάνεται τόσο θα αυξάνεται και η περιφέρεια της μέσης σου. Για να μπορείς λοιπόν και να είσαι ικανοποιημένος με την πάρτι σου, αλλά και να εξακολουθήσεις να αρέσεις και στο κορίτσι σου, έχε το νου σου!

Η αρχή της σχέσης
Όταν είσαι στην αρχή μιας σχέσης μην επιλέγεις ταβέρνες ή εστιατόρια για meeting place με το αμόρε σου. Μπορεί να λατρεύεις τα κοψίδια ή τη γκουρμέ κουζίνα και ίσως να θες και λίγο να κάνεις το κομμάτι σου, αλλά υπάρχουν κι άλλες επιλογές για να την πας. Εκτός αν συνηθίζεις μετά τη μασαμπούκα να επιδίδεσαι πάντα σε δραστηριότητες όπου καίγονται γρήγορα πολλές θερμίδες!

Ο καιρός περνάει
Και να που έδεσε το «γλυκό» και είστε ακόμα μαζί. Όσο ο καιρός περνάει τόσο αυξάνεται και η οικειότητα. Δε λέω είναι πολύ γλυκό να τα πάτε καλά και να θαυμάζει ο ένας την μεγέθυνση της κοιλιάς του άλλου, αλλά σήκω και λίγο από τον καναπέ! Αν το κορίτσι σου είναι από τις «μαγείρισσες» και τη βρίσκει να σου μαγειρεύει, έτσι για να σου δείχνει τι έμαθε από τη μαμά, πες της να στα φτιάχνει λίγο πιο ελαφριά.

Αν δεν είναι και πολύ της κουζίνας και σ' έχει ταράξει στο delivery, φρόντισε να μην παραγγέλνεις μόνο πίτσα, σουβλάκια, ψητά κοτόπουλα και κοντοσούβλια. Πάρε και κανένα κινέζικο, κάτι με λιγότερες θερμίδες. Ίσως κανένα σούσι. Και θα την εντυπωσιάσεις και θα φροντίσεις και τη σιλουέτα σου και τη δική της.

Και μην ξεχνάς! Λίγη άσκηση δε βλάπτει. Πηγαίνετε μαζί γυμναστήριο ή κάντε τζόκινγκ μαζί, βρείτε μια αθλητική δραστηριότητα που θα σας κρατάει υγιείς και όμορφους και θα σας κάνει να διασκεδάζετε.

Διαβάστε περισσότερα στο delamagen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...