Κυριακή, Νοεμβρίου 13, 2011

Τα 6 πράγματα που πρέπει,... να κάνει ένας ερωτευμένος ροκάς!


Παρά τις συνηθισμένες (εξωφρενικές) αντιλήψεις ότι οι ροκάδες, μεταλλάδες, γκοθάδες και δε συμμαζεύεται, δεν είναι ρομαντικοί, δεν ξυρίζονται, δεν πλένονται κτλ κτλ, στην πραγματικότητα όλοι μας έχουμε συγκινηθεί, ερωτευτεί, δακρύσει και παρηγορηθεί με αθάνατα ροκ κομμάτια.

Υπάρχουν και μερικές στιγμές που θα μπορούσε να τις ζήσει κάθε ερωτευμένος ροκάς (και μη), που συνδέονται με μερικά από τα πιο ερωτικά ροκ τραγούδια!
Αρχικά, τι πιο ταιριαστό για να εξομολογηθείς την έλξη σου προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει από το Ready for love από τους Mott the Hoople, που έγινε ευρύτατα γνωστό με τους Bad Company.

Το τραγούδι το λέει ξεκάθαρα! Είμαι έτοιμος για την αγάπη! Και όχι για οποιαδήποτε αγάπη αλλά για τη δική σου...Πάρτε τηλέφωνα και βάλτε το να παίζει…
You do something to me και Paul Weller, υπέροχο αργό κομμάτι, ιδανικό για έναν παθιασμένο χορό…

  Μια ακόμα ωραία κίνηση είναι να βάλεις ήχο κλήσης στο κινητό σου, που θα αντιστοιχεί στο έτερον σου ήμισυ, το πιο γλυκό τραγουδάκι των Guns ‘n Roses, αλλά και το τραγούδι που τους καθιέρωσε, Sweet child of mine!

  Ένα άλλο άκρως ερωτικό τραγούδι είναι το Pour some Sugar on Me από Def Leppard. Άνετα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ιδανικό για στριπτίζ!

  Λένε, όμως, ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο ερωτικό από Led Zeppelin, και όταν θέλεις να δημιουργήσεις ατμόσφαιρα για τις πιο...προσωπικές στιγμές να βάζεις πάντα ένα δίσκο τους να παίζει.
Οπότε τι καλύτερο από το να αποκοιμηθείς στην αγκαλιά του/της συντρόφου σου με το πιο χαλαρωτικό τραγούδι των Zeppelin, Since I've been loving you, να σε νανουρίζει!

  Και επειδή μπορεί να είμαι ροκού αλλά δεν είμαι και ονειροπαρμένη, συνεπώς ξέρω ότι έρωτας είναι αυτός, δεν κρατάει για πάντα, όλο και κάτι μπορεί να πάει στραβά και να απογοητευτώ, υπάρχει το απόλυτο ροκ κομμάτι για αυτές τις περιπτώσεις.
Οι στίχοι το λένε ξεκάθαρα, δίνεις στην αγάπη κακό όνομα, You give love a bad name από Bon Jovi!
Το βάζεις στη διαπασών και από μέσα σου βράζεις. Αν είσαι και λίγο εκδικητικός το ποστάρεις στο Facebook, ο/η πρώην θα το πιάσει το μήνυμα!


  cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...