Κυριακή, Οκτωβρίου 30, 2011

«Βατερλό» για το ΠΑΣΟΚ,... οι κρυφές δημοσκοπήσεις


Απαγορευτικό σε κάθε σκέψη για εκλογές βάζουν τα αποτελέσματα των μυστικών δημοσκοπήσεων στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες τα ποσοστά του κυβερνώντος κόμματος έχουν κατακρημνιστεί στο 15%.
Οι εισηγήσεις που φτάνουν στον πρωθυπουργό από τα μπαρουτοκαπνισμένα στελέχη της Ιπποκράτους μιλούν για δεδομένο
Βατερλό του ΠΑΣΟΚ σε περίπτωση που προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές, καθώς θεωρούν «μη αναστρέψιμο» το κλίμα, παρά την απόφαση για «κούρεμα» του χρέους κατά 50%.
Επιπλέον, σημειώνουν ότι στους χιλιάδες απογοητευμένους ψηφοφόρους που ήδη έχουν γυρίσει την πλάτη στο κόμμα, θα προστεθούν αρκετοί ακόμα που θα θεωρήσουν τις πρόωρες ως «επιχείρηση άτακτης φυγής» και «απόδραση του Παπανδρέου».
Το τελευταίο, ότι δηλαδή υπάρχει η πιθανότητα να χαρακτηριστεί ως «άλλος Καραμανλής που εγκατέλειψε την χώρα» τρομοκρατεί τον σημερινό πρωθυπουργό, ο οποίος φαίνεται να απορρίπτει όπως «ο διάολος το λιβάνι» κάθε εισήγηση για προσφυγή στις κάλπες.
Υπό αυτά τα δεδομένα, ο κ. Γιώργος Παπανδρέου επιμένει ότι «εκλογές θα έρθουν μόνο στην περίπτωση που με ρίξουν».
Βέβαια, την επιθυμία του πρωθυπουργού δεν φαίνεται να την ασπάζονται όλα τα κυβερνητικά στελέχη.
Ήδη οι κκ. Ανδρέας Λοβέρδος, Χάρης Καστανίδης και Κώστας Σκανδαλίδης με τοποθετήσεις τους έχουν ταχθεί υπέρ των εκλογών ώστε να υπάρξει νομιμοποίηση των σκληρών μέτρων που λαμβάνει η κυβέρνηση. Επιπροσθέτως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν ότι και ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος επιθυμεί πρόωρη προσφυγή στις κάλπες προκειμένου να απεμπλακεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα από μια θέση που μόνο πολιτική φθορά του προσφέρει.
newscode
MillionaireMatch.com - the best dating site for sexy, successful singles!
MillionaireMatch.com - the best dating site for sexy, successful singles!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...