Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 28, 2011

Κυκλοφοριακό μπλακ-άουτ,... στην Αθήνα!


Κυκλοφοριακό μπλακ-άουτ στην Αθήνα!

Από λιμάνι στο κέντρο Πειραιά φτάνουν με το τουριστικό τρενάκι οι ξένοι επισκέπτες
Με το τουριστικό τρενάκι μετακινούνται οι τουρίστες από το λιμάνι του Πειραιά στο κέντρο της Αθήνας
- Κυκλοφοριακό μπλακ-άουτ από νωρίς το πρωί σε πολλούς δρόμους της Αθήνας λόγω της απεργίας των μέσων μαζικής μεταφοράς και των ταξί.

- Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στη λεωφόρο Ποσειδώνος από Αλίμου έως Καραϊσκάκη στο ρεύμα προς Πειραιά, στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας από τον κόμβο Καλυφτάκη στο ρεύμα εξόδου και από Αττική Οδό έως Αχαρνών στο ρεύμα προς Πειραιά, στη λεωφόρο Κηφισού από παραλιακή έως λεωφόρο Αθηνών, στην Αλεξάνδρας, στην Μεσογείων, στην Κατεχάκη, στην λεωφόρο Κηφισίας από Ψυχικό έως κέντρο Αθήνας, Βασ. Σοφίας, Βασ. Κωνσταντίνου, Καλλιρρόης, Συγγρού (άνοδος), Αλεξάνδρας και Μεσογείων.

- Για τις 10:00 το πρωί έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας συνταξιούχων στην πλατεία Κοτζιά και θα ακολουθήσει πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών.

- Επιπλέον από το πρωί έξω από το υπουργείο Ανάπτυξης βρίσκονται συγκεντρωμένοι εργαζόμενοι που διαμαρτύρονται για την εργασιακή εφεδρεία, ενώ αποκλεισμένο είναι από το πρωί της Τετάρτης το υπουργείο Περιβάλλοντος στους Αμπελόκηπους από εργαζομένους.

- Για τις 11:00 το πρωί οι ιδιοκτήτες ταξί έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Μεταφορών. Μία ώρα αργότερα στο ίδιο σημείο αναμένεται να συγκεντρωθούν εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

-11:00 Συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη με το προεδρείο της ΟΛΜΕ

- Επίσης 24ωρη απεργία έχουν κηρύξει και εργαζόμενοι σε ολόκληρο τον όμιλο του ΟΣΕ, γεγονός που σημαίνει ότι δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

- Σημειώνεται ακόμη πως η ΣΤΑΣΥ έχει καταθέσει προσφυγή στο δικαστήριο για την σημερινή 24ωρη απεργία του Μετρό, του Τραμ και του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου της Τετάρτης.

- Για σήμερα επίσης οι εργαζόμενοι στους Δήμους έχουν προγραμματίσει κατάληψη όλων των δημαρχείων από τις 11 το πρωί και παράλληλα θα προχωρήσουν σε συμβολικό αποκλεισμό κεντρικών οδικών αξόνων από τις 12.00 έως τις 12.30 το μεσημέρι προχωρώντας σε κάψιμο των ειδοποιητηρίων του υπουργείου Οικονομικών με την έκτακτη εισφορά για τα ακίνητα.

-Στις 13.00 έξω από το υπουργείο Οικονομικών έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση από το συντονιστικό σωματείο εργαζομένων σε υπό κατάργηση φορέων και οργανισμών.

- Επίσης συνεχίζεται για 2η ημέρα η απεργία των εφοριακών, των τελωνειακών και των υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νέο μισθολόγιο.

- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας και στα δύο ρεύματα

- Κατάληψη στο Δημαρχιακό Μέγαρο από τους εργαζομένους στον ΟΤΑ Κέρκυρας

-13.00: Συνάντηση της Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα με το προεδρείο της ΟΛΜΕ
tovima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...