Μπορεί να θεωρείται ένα πιο «εκλεπτυσμένο», ας πούμε, γλυκό, άρα και πιο μπελαλίδικο, η αλήθεια όμως είναι πως η πανακότα δεν θέλει τόσο κόπο όσο νομίζετε.
Η συγκεκριμένη συνταγή γίνεται εύκολα και από την τελευταία τεμπέλα, έχει το twist της σοκολάτας που την κάνει ξεχωριστή και δεν υπάρχει περίπτωση να μην τη λατρέψετε.
Υλικά
175γρ. κουβερτούρα
600ml κρέμα γάλακτος
¼ κούπας γάλα εβαπορέ
¼ κούπας νερό
2 βανίλιες άρωμα
½ κούπα ζάχαρη
10γρ. ζελατίνα σκόνη
1-2 κουταλιές κονιάκ
newsbomb
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου