Πέμπτη, Ιουλίου 28, 2011

Διακοπές στην Πάτμο

Λίγο πριν ξεκινήσει τις πρόβες της για τη θεατρική κωμωδία του Νιλ Σάιμον, «Ο φυλακισμένος της διπλανής πόρτας», που θα ανεβάσει μαζί με τον Γρηγόρη Βαλτινό τον χειμώνα στο Θέατρο Ιλίσια, η ηθοποιός ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Μαζί με τον 36χρονο σύντροφό της, επιχειρηματία κοσμημάτων, με τον οποίο σύντομα θα γιορτάσουν την τέταρτη επέτειο της σχέσης τους, επέλεξαν να βρεθούν στην Πάτμο. Στο νησί της Αποκάλυψης έφτασαν την Πέμπτη 21 Ιουλίου και φιλοξενήθηκαν στο σπίτι του καλού τους φίλου hairstylist Γιώργου Δουδέση, στην περιοχή Άγριο λιβάδι. Το διάστημα της παραμονής τους εκεί η «Ελένη» του τηλεοπτικού blockbuster του χειμώνα, Το νησί, και ο αγαπημένος της απέφευγαν τις νυχτερινές εξόδους, καθώς προτιμούσαν να χαλαρώνουν στο σπίτι.

Ωστόσο το βράδυ του Σαββάτου 23 Ιουλίου δείπνησαν στο γνωστό στέκι της Χώρας, Ταβέρνα του Γιάγκου, επιλέγοντας θαλασσινά από το μενού. Για το καθημερινό τους μπάνιο απέφευγαν τις οργανωμένες παραλίες του νησιού και προτιμούσαν πιο ήσυχα μέρη. Ο φωτογραφικός φακός του «OK» εντόπισε το ζευγάρι στην παραλία Βαγιά, το μεσημέρι της Δευτέρας 25 Ιουλίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...