Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 23, 2011

Τα 10 Καλύτερα,... Αυτοκίνητα Παραγωγής


Τα 10 Καλύτερα Αυτοκίνητα Παραγωγής (1)

Εκτός από κάθε τρελό concept αυτοκίνητο, η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2011 είναι επίσης ο χώρος για να δεις τα «πραγματικά» καινούργια αυτοκίνητα, αυτά που θα παρουσιαστούν στα showrooms αυτοκινήτου τους επόμενους πέντε μήνες.

Και αυτή τη χρονιά είχαμε μία ιδιαίτερα καλή σοδιά, σε όλους τους τομείς. Ναι, υπάρχουν τα supercars. Αλλά υπάρχουν επίσης και τα αυτοκίνητα πόλης, τα MPVs και τα συνήθη hatchbacks, με όλα να αξίζουν της προσοχής μας. Εδώ θα δείτε τα 10 αγαπημένα μας.

Porsche 911

Τα 10 Καλύτερα Αυτοκίνητα Παραγωγής (2)
Ακόμα πιο δυνατή, ακόμα πιο αποτελεσματική, η ολοκαίνουργια Porsche 911, έχει ακόμα περισσότερες ταχύτητες, μιας και ντεμπουτάρει το πρώτο επτατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο. Η 911, που αξίζει και μόνο για το νέο της εσωτερικό, ενίσχυσε σημαντικά τη θέση της ως το ολοκληρωμένο σπορ αυτοκίνητο.

Volkswagen Up!

Τα 10 Καλύτερα Αυτοκίνητα Παραγωγής (3)
Μετά από έναν σχετικά… αστείο αριθμό concept μοντέλων, η VW αποκάλυψε επιτέλους την έκδοση του Up! που θα βγει στην παραγωγή, ένα παράξενο αλλά ωστόσο πρακτικό μικρό αυτοκίνητο που του δίνουν κίνηση τρικύλινδροι κινητήρες, ο καλύτερος από τους οποίους καταφέρνει να εκπέμπει μόλις 79g/km.

BMW M5

Τα 10 Καλύτερα Αυτοκίνητα Παραγωγής (4)
Η τελευταία εκδοχή του πιο διάσημου super saloon αυτοκινήτου στον κόσμο κάνει την δημόσια εμφάνισή της, πλέον ολοκληρωμένη με τον 4.4 λίτρων twin turbo V8 κινητήρα που αποδίδει 560 ίππους. Οι επιδόσεις του ανήκουν πραγματικά στην supercar κατηγορία, κάνοντας τα 0-100 σε 4.4 δευτερόλεπτα και έχοντας τελική ταχύτητα 305 χιλιόμετρα, με το προαιρετικό Driver’s Package.

Hyundai i30

Τα 10 Καλύτερα Αυτοκίνητα Παραγωγής (5)
Αποφασισμένο να ζορίσει τους ανταγωνιστές του όσο αφορά το στυλ και τις επιδόσεις, όπως επίσης την εγγύηση και την τιμή, αυτό το καινούργιο νέο οικογενειακό hatchback είναι σίγουρο πως θα γίνει το πλέον επιτυχημένο μοντέλο της Hyundai μέχρι σήμερα. Λανσάροντας έναν σκληρό αντίπαλο του Golf στο μεγαλύτερη έκθεση της Γερμανίας, δείχνει την αυτοπεποίθηση της Hyundai.

Aston Martin V12 Zagato

Τα 10 Καλύτερα Αυτοκίνητα Παραγωγής (6)
Σ’ αυτό το αυτοκίνητο γλυπτό αξίας 330.000 λιρών, το ιταλικό στυλ συναντά την βρετανική δύναμη. Συχνά, αμφιλεγόμενο, αυτό το εντυπωσιακό design της Aston Martin Zagato λύνει όλα τα θέματα με πανέμορφο τρόπο. Επιθετικό, exclusive και ασυμβίβαστο, έχει αποδειχθεί επίσης ένα πραγματικά αγωνιστικό αυτοκίνητο.

Vauxhall Zafira Tourer

Τα 10 Καλύτερα Αυτοκίνητα Παραγωγής (7)
Η νέα Zafira μεγάλωσε για να τα βάλει με το Ford Galaxy, ωστόσο διατηρεί τις έξυπνες πινελιές στο εσωτερικό, που έκαναν τις προηγούμενες εκδόσεις τόσο δημοφιλής με τις απανταχού οικογένειες που τους αρέσει να βρίσκονται διαρκώς σε κίνηση.

Fiat Panda

Τα 10 Καλύτερα Αυτοκίνητα Παραγωγής (8)
Το απολαυστικό πρακτικό Panda θα ξαναγεννηθεί με ενισχυμένη εσωτερική ποιότητα και ορισμένα high-tech gadgets, για να μην αναφέρουμε την παρουσίαση των οικολογικών δικύλινδρων Twin Air μηχανών.

Mazda CX-5

Τα 10 Καλύτερα Αυτοκίνητα Παραγωγής (9)
Το CX-5, ο σημαιοφόρος της SkyActiv τεχνολογίας της Mazda, μπορεί να υστερεί σε στυλ, το καλύπτει με την οικολογική του αποτελεσματικότητά του και την εντυπωσιακή οδηγική εμπειρία.

Honda Civic

Τα 10 Καλύτερα Αυτοκίνητα Παραγωγής (10)
Το νέο Civic έχει έναν εντυπωσιακό δυνατό ντιζελοκινητήρα 150 ίππων που εκπέμπει μόλις 110g/km CO2. Ωστόσο έχει να αντιμετωπίσει έναν ισχυρό ανταγωνισμό, όχι μόνο στο πρόσωπο του Hyundai i30 που επίσης αποκαλύφθηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Ferrari 458 Spider

Τα 10 Καλύτερα Αυτοκίνητα Παραγωγής (11)
Η Ferrari έχει φτιάξει το πρώτο supercar στον κόσμο με τον κινητήρα τοποθετημένο στο κέντρο του αυτοκινήτου, με αναδιπλούμενη σκληρή οροφή. Δείχνει και υπέροχη, πηγαίνει και τέλεια, και σύμφωνα με όλους, ηχεί ακόμα καλύτερα.
Πηγή: msn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...