Σάββατο, Αυγούστου 06, 2011

Ο Ολυμπιακός κατηγορεί τον Παναθηναϊκό ότι... ρίχνει στάχτη στα μάτια

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης   (Φωτογραφία:  Intime ) 
Η ανεπίσημη τοποθέτηση του Παναθηναϊκού έλαβε την επίσημη απάντηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που κατηγορεί τους «πράσινους» ότι προσπαθούν να καλύψουν τον αποκλεισμό τους από τα πλέι-οφ του champions league και καταλογίζουν στον πρόεδρο του «τριφυλιού», Δημήτρη Γόντικα ότι δεν εξέφρασε δημοσίως την αντίθεσή του στα όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Αναλυτικά, η επίσημη τοποθέτηση του Ολυμπιακού, όπως τη διένειμε το γραφείο Τύπου των πρωταθλητών:

«Προφανώς, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εφόσον υιοθετεί τα φερόμενα από κύκλους, θέλοντας για άλλη μια φορά να καλύψει το γεγονός ότι απέτυχε αγωνιστικά και η ομάδα της αποκλείστηκε στο Τσάμπιονς Λιγκ από μια μέτρια ομάδα και επίσης, θέλοντας να καλύψει και τα εσωτερικά της προβλήματα, περιέργως κόντρα στην απόλυτη ομοψυχία και ομοφωνία που υπήρξε στη σημερινή συνεδρίαση της Λίγκας καταφέρεται με απαράδεκτο τρόπο κατά του μόνιμου στόχου της, Βαγγέλη Μαρινάκη. Επίσης προκαλεί απορία και ερωτηματικά το εάν ο κ. Γόντικας, πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, συμφωνεί με όσα φέρονται να υποστηρίζουν κύκλοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς ήταν μπροστά στην ομιλία του προέδρου της Λίγκας και δεν ανέφερε το παραμικρό, όταν πήρε το λόγο. Τέλος, για να τονίσουμε ότι ο κύριος Μαρινάκης είναι ξεκάθαρα υπέρ της κάθαρσης, όχι από τώρα, αλλά από την αρχή της υπόθεσης αυτής.»

Εν τω μεταξύ, σε τον κανονικό ρυθμό προπονήσεων ενσωματώθηκε την Παρασκευή ο Φραν Γέστε, που ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και αναμένεται να πραγματοποιήσει το «ντεμπούτο» του με την φανέλα του Ολυμπιακού στο εκτός έδρας τεστ με την Κατάνια.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...