Τρίτη, Αυγούστου 16, 2011

Το κινητό «καμαρίνι» του Κούτσερ

Δείτε το πολυτελές τροχόσπιτο του πρωταγωνιστή 
του «Two and a half men»
Το κινητό «καμαρίνι» του Κούτσερ 





Με αυτό το πολυτελές ρυμουλκό εμφανίστηκε ο Άστον Κούτσερ στα γυρίσματα των νέων επεισοδίων του «Two and a Half Men» προκαλώντας ποικίλα σχόλια, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Daily Mail.

Ο επί πολλά έτη σύζυγος της Ντέμι Μουρ δεν είναι μόνο ότι βρέθηκε στην κορυφή των πιο καλοπληρωμένων της τηλεόρασης, με αμοιβή $700.000 ανά επεισόδιο, αλλά φαίνεται πως είναι και ο αγαπημένος της παραγωγής.

Το εν λόγω κινητό «καμαρίνι» που ο ηθοποιός θα χρησιμοποιεί στα εξωτερικά γυρίσματα της πολύ επιτυχημένης σειράς κοστίζει $8.750 την εβδομάδα, είναι περισσότερο από 100 τετραγωνικά μέτρα, ενώ διαθέτει δύο μπάνια κουζίνα, αίθουσα συσκέψεων, μεγάλο σαλόνι...

Το τροχόσπιτο-υπερπαραγωγή που είναι σχεδιασμένο από τον Ρον Άντερσον του Anderson Estates Mobile, έχει όλες τις προδιαγραφές για να φιλοξενήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς αστέρες του Χόλιγουντ.

Ανάμεσα στους διάσημους ενοικιαστές του περιλαβμάνονται η Μαράϊα Κάρεϊ, η Σάρον Στόουν, ο Βιν Ντίζελ, ενώ ένα παρόμοιο κινητό μεγαθήριο προσπαθούσε να «βολεψει» και ο Γουίλ Σμιθ στους δρόμους της Νέας Υόρκης, κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Men in Black III».
tovima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...