Σάββατο, Ιουλίου 16, 2011

Για τα μάτια σας μόνο








Ρόζι Χάντιγκτον, η πιο σέξι γυναίκα στο πλανήτη το απόλυτο it girl του Χόλιγουντ είναι ό,τι πιο "καυτό" έχει να επιδείξει η Μέκκα του κινηματογράφου το τελευταίο διάστημα, βάζοντας στο περιθώριο τους "δεινόσαυρους" της σόουμπιζ Αντζελίνα Τζολί, Σκάρλετ Γιόχανσον, Τζένιφερ Λόπεζ, Τζένιφερ Άνιστον ακόμα και Μέγκαν Φοξ.

Ποια είναι τα έξι πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε για την σούπερ σταρ των Transformers;



1. Γεννήθηκε στις 18 Απριλίου 1987, στο Πλύμουθ, στο Ντέβον της Αγγλίας, στο ζώδιο του Κριού.

2. Έχει ύψος 1,75, καστανόξανθα μαλλιά, μπλε μάτια και οι διαστάσεις της είναι 86-63-89.

3. Το 2003 ενώ σπούδαζε στο κολέγιο Τάβιστοκ, την ανακάλυψε ένας κυνηγός ταλέντων. Για πρώτη φορά πόζαρε μπροστά στην κάμερα σε ηλικία 16 ετών για διαφήμιση γνωστή φίρμας τζιν. Με τα χρήματα που κέρδισε έσπευσε να αγοράζει ένα αυτοκίνητο Ford Ka, αν και δεν ήξερε να οδηγεί, γιατί πίστευε ότι αυτά θα ήταν τα μοναδικά χρήματα που θα κέρδιζε από το modeling.

4. Τρελαίνεται για παγωτό φιστίκι και λατρεύει το σούσι, το οποίο καταναλώνει μανιωδώς, αν και προσφάτως είχε δηλώσει ότι της αρέσει να απολαμβάνει junk food.

5. Τον τελευταίο χρόνο έχει σχέση με τον Τζέισον Στέιθαμ.

6. Διαθέτει υπερπολυτελές διαμέρισμα στο Μανχάταν και μία κατοικία στο Maide Vale του Λονδίνου ενώ ακούει Rolling Stones, Beatles, Fleetwood Mac και Isaacs

Ψάξαμε και βρήκαμε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της Ρόζι Χάντιγκτον τον τελευταίο χρόνο.



Από την πρεμιέρα της ταινίας Transformers και τα φιλανθρωπικά γκαλά μέχρι τις πασαρέλες και τα "φτερά" της Victoria's Secret το εντυπωσιακό μοντέλο κλέβει την παράσταση.



ΦΩΤΟ: splash/www.iml.gr
source: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...