Πέμπτη, Νοεμβρίου 17, 2011

Πήρε φακελάκι,... για να συνδέσει το ρεύμα

Επ' αυτοφώρω σύλληψη εργαζομένου που συνεργάζεται με τη ΔΕΗ για φακελάκι. Πήρε 500 ευρώ για να επανασυνδέσει την ηλεκτροδότηση
 
Στη σύλληψη υπαλλήλου εταιρείας που συνεργάζεται με τη ΔΕΗ και διακόπτει την ηλεκτροδότηση σε περιπτώσεις μη εξόφλησης λογαριασμών για χρηματισμό προχώρησαν οι αρχές στη Χίο μετά από καταγγελία πολίτη.

Ο υπάλληλος, όπως κατήγγειλε ο πολίτης, τον πλησίασε επειδή είχε κοπεί το ρεύμα του. Έχοντας συγκεντρώσει 1.000 ευρώ για να πληρώσει τον λογαριασμό της ΔΕΗ και να επανασυνδέσει την ηλεκτροδότηση, ο υπάλληλος του πρότεινε να δώσει στον ίδιο 500 ευρώ για να του κάνει την επανασύνδεση παρανόμως.
Ο καταναλωτής κατήγγειλε το γεγονός στην Αστυνομία, οι άνδρες της οποίας προσημείωσαν χαρτονομίσματα αξίας 500 ευρώ, τα οποία έδωσε στον υπάλληλο της εταιρείας που συνέδεσε ξανά το ρεύμα.
Συνελήφθη επ' αυτοφώρω από αστυνομικούς, οι οποίοι βρήκαν επάνω του τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που του απήγγειλε την κατηγορία της κλοπής ρεύματος.
Ο κατηγορούμενος από την πλευρά του, μέσω του δικηγόρου του, υποστηρίζει ότι συνέδεσε το ρεύμα παράνομα για λίγες ώρες, για ανθρωπιστικούς λόγους, και ότι πήρε τα χρήματα για να τα καταθέσει στη ΔΕΗ την επομένη, τακτική που, όπως υποστήριξε, ακολουθείται σε πολλές περιπτώσεις, όταν έχουν κλείσει τα ταμεία της επιχείρησης.
news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...