Κυριακή, Σεπτεμβρίου 18, 2011

Κάντε το γραφείο,... το προσωπικό σας γυμναστήριο

Η καθημερινότητα του μέσου εργαζόμενου δεν του αφήνει και πολλά περιθώρια για άσκηση μετά τη δουλειά, πόσο μάλλον να αφιερώνει ώρες στο γυμναστήριο κάθε εβδομάδα.
Πριν προλάβετε όμως να συμφωνήσετε και να βρείτε έτοιμη τη δικαιολογία για να μην γυμναστείτε, ακούστε πρώτα τις συμβουλές που έχουμε να σας προτείνουμε και οι οποίες θα σας
βοηθήσουν να κάνετε τις ασκήσεις που χρειάζονται, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε meeting.
Διαθέστε δέκα λεπτά από τον χρόνο σας κάνοντας μερικές απλές ασκήσεις και ολοκληρώνοντας κάντε μερικές διατάσεις. Θα βοηθήσουν το σώμα σας να επανέλθει σε σωστή στάση και θα αποφύγετε πόνους στη μέση και τον αυχένα.
Δεν απαιτείται ιδιαίτερος εξοπλισμός, χρησιμοποιήστε το γραφείο και την καρέκλα σας και ξαναγυρίστε στη δουλειά σας γεμάτοι θετική ενέργεια.
Ίσως και να είναι η αρχή για μια μικρή αλλαγή στον τρόπο σκέψης σας.
Θώρακας
Τοποθετήστε τα χέρια στην άκρη του γραφείου, παράλληλα, ανοίξτε τα στο ύψος των ώμων ή περισσότερο. Λυγίστε τους αγκώνες και κάντε κάμψεις. Γυμνάστε τον μείζονα θωρακικό μυ και βελτιώστε την εικόνα του στήθους σας. Αν πλησιάσετε τη μια παλάμη κοντά στην άλλη γυμνάζονται κυρίως οι τρικέφαλοι.
Πόδια
Τοποθετήστε τα χέρια όπως στην πρώτη άσκηση, στηριχτείτε πάνω σε αυτά και σηκώστε το κάθε πόδι τεντωμένο και γυμνάστε τον δικέφαλο μηριαίο και τους γλουτιαίους.
Διαβάστε περισσότερα: www.queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...