Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 02, 2011

Κινητήρας 0.9lt,... στην Alfa Mito!


 
Στο περίπτερο της Alfa Romeo στη Φρανκφούρτη θα κάνει το ντεμπούτο της η Mito με τον ολοκαίνουργιο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 900 c.c. απόδοσης 85PS του γκρούπο Fiat που πρωτοείδαμε στο 500σαρακι.

Ο κινητήρας αυτός αποδίδει 85 ίππους στις 5.500 rpm. και 14,8 kgm ροπής στις 2.000 rpm καθώς διαθέτει τεχνολογία MultiAir και επιτυγχάνει σημαντική οικονομία καυσίμου. Με τη χρήση συστήματος Start&Stop η ΜiTo με τον βενζινοκινητήρα TwinAir εμφανίζει τις χαμηλότερες εκπομπές CO2 στην κατηγορία, μόλις 98 gr/km τιμή που την απαλλάσσει και από τα τέλη κυκλοφορίας στη χώρα μας.
Με τη χρήση του συστήματος Αlfa D.N.A ο οδηγός θα μπορεί να διαλέξει ένα πιο δυναμικό στιλ (Dynamic) και ένα περισσότερο εστιασμένο στην οικονομία καυσίμου (Nοrmal), όπου η ροπή μειώνεται στα 10 kgm.
Πέρα από το νέο κινητήρα η Mito έχει υποστεί και ένα ελαφρύ facelift με νέο σχεδιασμό και ανανεωμένο θάλαμο επιβατών.
Πηγαίνοντας από τη βάση στην κορυφή της γκάμας ενδιαφέρον παρουσιάζει η έκδοση «Quadrifoglio Verde» που θα συνδυάζεται με το νέο σύστημα ενεργητικής ανάρτησης «Alfa Active Suspension».

Το σύστημα που εξελίχθηκε σε συνεργασία με τη Μagneti Marelli μειώνει τις ταλαντώσεις και τις κινήσεις του αμαξώματος σε όλες τις οδηγικές συνθήκες, εξασφαλίζοντας καλύτερη ασφάλεια, άνεση και οδική συμπεριφορά.
Η νέα MiTo MY 2011 «Quadrifoglio Verde» διαθέτει αντίστοιχα λογότυπα σε βουρτσισμένο αλουμίνιο πάνω από τα φλας, καλύμματα καθρεφτών, πλαίσια φώτων και πετούγιες σε σατινέ χρώμιο, νέο κάθισμα επενδυμένο με Αlcantara «totally black» διάκοσμο, δίχρωμες (πράσινες-λευκές) ραφές στα καθίσματα, στο τιμόνι, στο χειρόφρενο και στον επιλογέα. Ο κινητήρας παραμένει ο ίδιος 1.4 MultiAir Turbo 170 PS.
protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...