Πέμπτη, Αυγούστου 25, 2011

Η «Lady Gaga», κάνει συλλογή ρούχων


Συλλογή ρούχων από τη «Lady Gaga» 

Η τραγουδίστρια θα μπει δυναμικά στο χώρο της
μόδας σύμφωνα με δημοσιεύματα
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Grazia η συλλογή ρούχων με την υπογραφή την διάσημης τραγουδίστριας είναι στα άμεσα σχέδιά της.

Συγκεκριμένα η Lady Gaga είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει μια σειρά ενδυμάτων μαζί με την μικρότερη αδερφή της Νάταλι Γκερμανότα, η οποία είναι ανερχόμενη σχεδιάστρια μόδας -πρόσφατα ανέλαβε τα κοστούμια σε θεατρική παράσταση του Μπροντγουέι.
Βέβαια, η μόδα που έχει λανσάρει κατά καιρούς η σούπερ σταρ της μουσικής σκηνής, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την θηλυκή εκδοχή της στολής του «Κέρμιτ ο βάτραχος», φορέματα φούσκες, σύνολα από ωμό κρέας, διαστημικές δημιουργίες και πολλές ακόμη εξωπραγματικές στιλιστικά προτάσεις.

Ωστόσο, η συλλογή Gaga-Γκερμανότα, σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα της Grazia θα είναι πολύ πιο συμβατική από τις εκκεντρικές δημιουργίες με τις οποίες έχει εμφανιστεί η διάσημη τραγουδίστρια.

Οι δύο αδερφές θέλουν να επαναπροσδιορίσουν το στιλ κλασικών ειδωλων του παρελθόντος όπως, αυτό των Μέριλιν Μονρόε, Γκρέις Κέλι και Κάθριν Χεμπορν, δίνοντάς του μια πιο μοντέρνα πινελιά.
tovima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...