Τρίτη, Αυγούστου 23, 2011

Ν.Δ.- Ντόρα εναντίον του ΚΚΕ για τις κινητοποιήσεις στον τουρισμό

Οι εργαζόμενοι απέκλεισαν τις εισόδους τριών
ξενοδοχείων
Ν.Δ.- Ντόρα εναντίον του ΚΚΕ για τις κινητοποιήσεις στον τουρισμό 
Τις εισόδους τριών ξενοδοχείων στο Σύνταγμα και
ενός στη Θεσσαλονίκη απέκλεισαν το πρωί της Τρίτης
εργαζόμενοι στον τομέα του τουρισμού.
Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τις αλλαγές στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα, ζητώντας την παραμονή όλων των ειδικοτήτων του κλάδου στη λίστα.

Οι εργαζόμενοι απέκλεισαν τις εισόδους των ξενοδοχείων μέχρι τις 10:30. Μαζί τους βρέθηκαν και συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ.

Έκκληση για διάλογο των εμπλεκομένων στον κλάδο του τουρισμού απηύθυνε από την πλευρά του ο υφυπουργός Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι.

Ο υφυπουργός καυτηρίασε τη στάση του ΠΑΜΕ κάνοντας λόγο για «λυπηρά φαινόμενα στον τουρισμό». «Άστε τη τουριστική εξέλιξη να προχωρήσει» δήλωσε απευθυνόμενος στους συνδικαλιστές.

Η υπεύθυνη Τουρισμού της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη έκανε λόγο για ένα ακόμα χτύπημα στον ελληνικό τουρισμό, συμπληρώνοντας ότι το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού απουσίαζε και πάλι προκλητικά.

«Αρκείται σε γενικόλογες δηλώσεις, χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο. Ως πότε θα συνεχίσει να παρακολουθεί, άβουλο και μοιραίο, τον ελληνικό τουρισμό να διασύρεται με αυτόν τον απαξιωτικό τρόπο;» καταλήγει.

Επίθεση στο ΚΚΕ με αφορμή τους αποκλεισμούς ξενοδοχείων εξαπέλυσε η Δημοκρατική Συμμαχία.

Το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη μιλά για καταδικαστέες και παράνομες πράξεις και κατηγορεί το ΠΑΜΕ ότι αποφάσισε να δώσει γερό χτύπημα στον τουρισμό και τη διεθνή εικόνα της χώρας.

«Το ΚΚΕ οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του και ως κοινοβουλευτικό κόμμα που λειτουργεί μέσα στο πλαίσιο του δημοκρατικού πολιτεύματος να δώσει τέλος σε αυτόν τον παραλογισμό» αναφέρει η ανακοίνωση της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
tovima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...