Τρίτη, Αυγούστου 23, 2011

Ανέμελες,... διακοπές διαρκείας!


Η Ρούλα χωρίς ίχνος μακιγιάζ με τον Γιώργο Σατσίδη.
Η Ρούλα χωρίς ίχνος μακιγιάζ με τον Γιώργο Σατσίδη.

Το comeback της Ρούλας Κορομηλά στο

Νησί των Ανέμων, τα σχόλια των παπαράτσι

και οι επώνυμοι καλεσμένοι της έβγαλαν κοσμικούς και celebritieς από τη θερινή ραστώνη εν μέσω παρατεταμένου οικονομικού καύσωνα.

Κυνηγητό από τους φωτογράφους, χαμόγελα στα Ματογιάννια, ξενύχτια στα κλαμπ του νησιού και μπιρίμπες με την παρέα της. Η επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά στη Μύκονο κέντρισε το ενδιαφέρον των φωτογράφων και έγινε αντικείμενο ποίκιλων σχολίων μεταξύ των παραθεριστών του νησιού.
Επειτα από αρκετά χρόνια απουσίας και φήμες για πώληση του εξοχικού της κοντά στον Ορνό, η Κορομηλά πέρασε το σύνολο των διακοπών της στη Μύκονο. Με αρκετούς επώνυμους φίλους της και κλειστή την τηλεόραση. "Φέτος ήθελε να ξεκουραστεί, να αποστασιοποιηθεί απ' όλους κι όλα. Από το μόνο που δεν ξέφυγε ήταν το αυστηρό διατροφικό της πρόγραμμα", εκμυστηρεύεται στο Radar! καλή φίλη της. Εδώ και ένα περίπου μήνα η Ρούλα συνδυάζει ανάπαυση αλλά και διασκέδαση στο Νησί των Ανέμων μαζί με λίγους και καλούς φίλους. Τον Χρήστο Χολίδη και τη Δούκισσα Νομικού των οποίων οι παπαράτσι δεν κατάφεραν να αποσπάσουν κοινό ενσταντανέ, τον παρουσιαστή Γιώργο Σατσίδη, τον δημοσιογράφο Χρήστο Νέζο. "Η Ρούλα ήταν πολύ περιποιητική με όλους. Μάλιστα αρκετές φορές μαγείρεψε η ίδια για τους καλεσμένους της. Ηταν ίσως οι μόνες φορές που έκανε κάποιες παρασπονδίες. Κατά τα άλλα τήρησε κατά γράμμα το διατροφικό της πρόγραμμα που περιελάμβανε πολύ ψάρι, φρούτα, φρέσκα λαχανικά και άφθονο μεταλλικό νερό" προσθέτει η φίλη της.
Αρκετές ώρες κολύμβησης περισσότερο στην πισίνα του σπιτιού και σπανιότερα σε κάποιες απόμερες παραλίες ήταν στο καθημερινό της πρόγραμμα. Τα βράδια της παρουσιάστριας περιελάμβαναν τα πάντα: Από φαγητό και clubbing σε δημοφιλή στέκια του νησιού μέχρι μπιρίμπα ώς τις πρώτες πρωινές ώρες. Τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου δεν κυκλοφόρησε καθόλου, σε αντίθεση με το προηγούμενο διάστημα οπότε και κυκλοφόρησαν τα σχετικά παπαράτσι. Φωτογραφίες που σχολιάστηκαν έντονα κυρίως λόγω των ενδυματολογικών επιλογών της παρουσιάστριας. "Δεν έδινε ιδιαίτερη σημασία στην εμφάνισή της, με την καλή έννοια πάντα. Ηθελε να κυκλοφορεί φυσική χωρίς να κάθεται να φτιάχνεται με τις ώρες". Η παρουσιάστρια έφαγε αρκετές φορές στο Namma ενώ για ποτό προτιμούσε το Rock'n' Roll και συγκεκριμένα το κεντρικό τραπέζι. "Ηταν πάντα πολύ ευδιάθετη και φιλική με όσους την πλησίασαν για να της μιλήσουν. Ενα βράδυ διασκέδασε μέχρι τις 5 το πρωί" αποκαλύπτει θαμώνας του all time classic bar. Η μεγάλη έκπληξη βέβαια ήταν για τους θαμώνες του gay friendly bar "Jackie O" στην Παραπορτιανή όταν είδαν τη Ρούλα να περνά την πόρτα του μαγαζιού μαζί με έναν φίλο της. Ακομπλεξάριστη και με διάθεση για πλάκες η Ρούλα εκείνο το βράδυ πέρασε πολύ καλά. Οι ορδές των παπαράτσι και ρεπόρτερ που την κυνηγούσαν σε κάθε της έξοδο ουδόλως την ενόχλησαν αυτήν τη φορά. Μάλιστα σε κάποιες επίμονες ερωτήσεις που αφορούσαν τα επαγγελματικά της απαντούσε με χιούμορ. "Με τους φίλους της δεν συζητούσαν καθόλου επαγγελματικά. Ηθελε να αποτοξινωθεί απ' όλο αυτό. Δεν διάβαζε δημοσιεύματα και άνοιγε ελάχιστα την τηλεόραση. Ολο αυτό της έκανε πολύ καλό" μας λέει καλός της φίλος. ¦
  • Νέα σχέδια
    Στις 26 Αυγούστου επιστρέφει στην Αθήνα, όπου επίκειται και συνάντηση με τους Γερμανούς του Alpha. To σίγουρο είναι ότι θα παρουσιάσει και πάλι το Greek Idol, που πήρε το πράσινο φως για την άνοιξη του 2012. Πληροφορίες λένε πως θα δεχθεί να παρουσιάσει κάτι άλλο μόνο αν νιώσει πως το concept τής ταιριάζει απόλυτα.
ΑΛΕΞΗΣ ΜΙΧΑΣ
ethnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...