Πέμπτη, Νοεμβρίου 10, 2011

Η πρώτη εικόνα,... του Subaru BRZ παραγωγής



Το μοντέλο θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση του Τόκιο

Γνωρίζοντας καλά το παιχνίδι του σύγχρονου marketing, η Subaru μας έδωσε μια εικόνα που φαίνεται μονάχα το μπροστά μέρος της έκδοσης παραγωγής του BRZ. Ακόμα και έτσι, όμως, φαίνεται πως μόνο μικρές αλλαγές
υπάρχουν σε σχέση με το πρωτότυπο μοντέλο που θα κάνει ντεμπούτο σε λίγες ημέρες στο Λος Άντζελες, το οποίο, άλλωστε, είναι κοντά στην παραγωγή.

Οι διαφορές εντοπίζονται στον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, ο οποίος έδιωξε το spoiler και απέκτησε πιο συμβατικές γρίλιες και ένα ζεύγος στρογγυλών προβολέων ομίχλης, οι οποίοι είναι τοποθετημένοι στους λιγότερο «χτυπητούς» αεραγωγούς. Κρίνοντας, λοιπόν, από αυτές τις αλλαγές, περιμένουμε την έκδοση παραγωγής του Subaru BRZ να απολέσει το αεροδυναμικό body kit του πρωτότυπου μοντέλου, αλλά και να αποκτήσει καθρέφτες κανονικού μεγέθους.

Tο πισωκίνητο coupe ΒΡΖ θα έχει μήκος 4.240 χλστ., πλάτος 1.775 χλστ., ύψος 1.300 χλστ. και μεταξόνιο 2.570 χλστ. Θα διαθέτει τον ολοκαίνουργιο 2λιτρο 4κύλινδρο boxer κινητήρα «FA» άμεσου ψεκασμού της Subaru, ο οποίος θα συνεργάζεται είτε με 6άρι μηχανικό είτε με 6άρι αυτόματο κιβώτιο. Η ανάρτησή του θα αποτελείται από γόνατα μπροστά και διπλά ψαλίδια πίσω.

Πηγή: autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...