Παρασκευή, Νοεμβρίου 04, 2011

Iστορικό ρεκόρ,... για τις ιστοσελίδες του ΔΟΛ

Σταθερά στην κορυφή τα sites in.gr, tanea.gr, tovima.gr
Iστορικό ρεκόρ για τις ιστοσελίδες του ΔΟΛ
 Στην κορυφή των προτιμήσεων των χρηστών του διαδικτύου βρέθηκαν για ακόμη μια φορά οι ενημερωτικές ιστοσελίδες του ΔΟΛ.  Το in.gr, tanea.gr και tovima.gr κατέγραψαν την Πέμπτη νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας, με μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες ομοειδείς ιστοσελίδες. Συνολικά, σε μία μόνο ημέρα, οι ιστοσελίδες του ΔΟΛ δέχθηκαν περισσότερες από 1.300.000 επισκέψεις, αριθμός που αποτελεί ιστορικό ρεκόρ, όπως επιβεβαιώνουν τα στοιχεία της Nielsen Market Intelligence.

Αντίστοιχα, οι σελιδοπροβολές ξεπέρασαν τις 5.781.000 ενώ οι συνολικοί μοναδικοί χρήστες των ιστοσελίδων υπερέβησαν τους 687.000 σε διάστημα 24 ωρών.

Εν μέσω των ραγδαίων εξελίξεων, η πλειονότητα των Ελλήνων χρηστών του Διαδικτύου επιλέγει τις ιστοσελίδες του ΔΟΛ για την ενημέρωση της.

Οι μοναδικοί επισκέπτες του in.gr ξεπέρασαν τους 455.000 και οι σελιδοεμφανίσεις τις 3.150.000, τα tanea.gr επισκέφθηκαν περισσότεροι από 188.000 μοναδικοί χρήστες και οι σελιδοεμφανίσεις ξεπέρασαν το 1.172.000 ενώ η ιστοσελίδα tovima.gr είχε 150.000 μοναδικούς επισκέπτες και πάνω από 1.245.000 σελιδοεμφανίσεις.

Με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ωρο, ζωντανή κάλυψη της επικαιρότητας και πλούσιο περιεχόμενο σε πολυμέσα, οι ιστοσελίδες του ΔΟΛ κατακτούν κατακτά με διαφορά την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των χρηστών του Διαδικτύου στην Ελλάδα, αυξάνοντας σταθερά την επισκεψιμότητα τους.

Τον Οκτώβριο το in.gr  ξεπέρασε τα 3.405.000 μοναδικούς επισκέπτες, tanea.gr επισκέφθηκαν περισσότεροι από 1.717.000 διαφορετικοί χρήστες του Διαδικτύου και tovima.gr «άγγιξε» σε επισκεψιμότητα τους 1.350.000 μοναδικούς χρήστες.

Ενδεικτικό kείναι ότι σε μία μόλις ημέρα, την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, περισσότεροι από 250.000 μοναδικοί χρήστες επισκέφθηκαν την ενότητα των ειδήσεων του in.gr, ενώ οι σελιδοεμφανίσεις ανήλθαν σε πάνω από 1.020.000. Αντίστοιχα αξιοσημείωτη είναι η αύξηση και στις επιμέρους θεματικές ενότητες, καθώς οι ιστοσελίδες του ΔΟΛ προσφέρουν εξειδικευμένη ενημέρωση για θέματα οικονομίας, ψυχαγωγίας, υγείας, αυτοκινήτου και τεχνολογίας μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, σχεδόν 170.000 κάτοχοι κινητών τηλεφώνων έχουν εγκαταστήσει τις ειδικές εφαρμογές που έχουν δημιουργήσει το in.gr, tanea.gr και tovima.gr  για το iPhone και τις συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android, απολαμβάνοντας πλήρη ενημέρωση εν κινήσει για την ειδησιογραφία και την οικονομία

Κατακόρυφη άνοδο καταγράφει η διείσδυση των ιστοσελίδων του ΔΟΛ και στα κοινωνικά δίκτυα. Το in.gr, tanea.gr, το vima.gr όχι μόνο έχουν δεκάδες χιλιάδες φίλους σε Facebook και Twitter αλλά και οι δημοσιεύσεις τους προκαλούν χιλιάδες σχόλια καθημερινά, γονιμοποιώντας το διάλογο σε όλο το φάσμα των κοινωνικών δικτύων. Επιπλέον, στις τρεις ιστοσελίδες φιλοξενούνται καθημερινά χιλιάδες σχόλια αναγνωστών σε θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και όχι μόνο, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να διατυπώσουν τη γνώμη τους και μέσω ψηφοφοριών που δημοσιεύονται τόσο στις ίδιες τις ιστοσελίδες όσο και στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης.  
tovima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...