Παρασκευή, Νοεμβρίου 04, 2011

Το χαρέμι του νεκρόφιλου: Ρώσος ζούσε,... με 26 πτώματα γυναικών στο σπίτι του


Το χαρέμι του νεκρόφιλου: Ρώσος ζούσε με 26 πτώματα γυναικών στο σπίτι του

Ξέθαβε πτώματα και τα μετέφερε στο διαμέρισμα του στο Νίζνι Νοβγκόροντ.

Μια υπόθεση που μοιάζει βγαλμένη από εφιαλτική ταινία τρόμου συγκλονίζει αυτές τις μέρες ολόκληρη τη Ρωσία, καθώς έγινε γνωστό ότι ένας καθηγητής ιστορίας και δημοσιογράφος ζούσε μαζί με 26 πτώματα γυναικών, τα οποία έχει κλέψει από νεκροταφεία και τα οποία στόλιζε και έντυνε σαν να ήταν κούκλες!

Ο Ανατόλι Μόσκβινα ξέθαβε πτώματα από εκατοντάδες νεκροταφεία, τα έβαζε σε σακούλες και τα μετέφερε στο διαμέρισμα του στο Νίζνι Νοβγκόροντ. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, για να ικανοποιήσει τις διεστραμμένες φαντασιώσεις του είχε επισκεφτεί περισσότερα από 750 νεκροταφεία, αν και δεν είναι γνωστό πότε άρχισε να ξεθάβει πτώματα και να τα μεταχειρίζεται σαν παιχνίδια.

Όλα βγήκαν στο φως, όταν οι γονείς του αποφάσισαν γυρίζοντας από τις διακοπές τους, να του κάνουν μια απροειδοποίητη επίσκεψη. Το θέαμα που αντίκρισαν ήταν τουλάχιστον σοκαριστικό: ο διαταραγμένος 45χρονος είχε ντύσει με φορέματα και καλσόν τα μουμιοποιημένα υπολείμματα και τους σκελετούς 26 νεκρών γυναικών - μάλιστα μία ήταν ντυμένη σαν λούτρινο αρκουδάκι! Χαρακτηριστικό είναι ότι όλα τα πτώματα ανήκαν σε πολύ νεαρές γυναίκες, ηλικίας 15 και 16 ετών, που είχαν πεθάνει πολλά χρόνια νωρίτερα.

Πέρα από την μακάβρια εμμονή του με τα γυναικεία πτώματα, ο Μόσκβινα κοιμόταν σε φέρετρα ή σε παγκάκια νεκροταφείων. Παρόλα αυτά, οι γείτονές τους τον χαρακτήρισαν «ιδιοφυΐα», καθώς μιλάει 13 γλώσσες και έχει βαθιές γνώσεις.

Η αστυνομία συνέλαβε τον Μόσκβινα και αργότερα τον άφησε ελεύθερο, χωρίς να είναι ακόμη ξεκάθαρο τι καταγγελίες θα του απαγγελθούν. 
tovima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...