Δευτέρα, Νοεμβρίου 07, 2011

Η γκάμα της νέας,... BMW 3 διευρύνεται



Τη χρηστικότητα με το δυναμισμό θα συνδυάζει η Touring

Μετά τη νέα BMW σειράς 3, ακολουθεί ένα πολύ όμορφο και δυναμικό premium sedan που σέβεται τις αρχές της φίρμας, αλλά και τις προάγει στο επόμενο στάδιο.

Το ίδιο φαίνεται ότι θα συμβεί και με την επερχόμενη, το φθινόπωρο του επόμενου χρόνου, Touring έκδοση της νέας μπερλίνας, όπως προκύπτει από τις πρώτες, ψηφιακά επεξεργασμένες φωτογραφίες που ακολουθούν.

Πιο κομψή και αεροδυναμική από το παρελθόν, η 3άρα Tοuring φανερώνει τους στενούς αισθητικούς της δεσμούς με τη μεγαλύτερη 5άρα, ειδικά όσον αφορά στη σχεδίαση του πίσω μέρους.



Παρόλο που ακόμα δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για το μοντέλο, εφόσον η νέα έκδοση του μοντέλου εδράζεται πάνω στην ίδια βάση με το σεντάν, θα επωφελείται τόσο της αύξησης του συνολικού μεγέθους (κατά 93 χλστ.) όσο και της αύξησης του μεταξονίου (κατά 5 εκατοστά).

Αυτό θα έχει ευεργετική επίδραση στο χώρο αποσκευών που, το πιο πιθανό, είναι ότι θα συνεχίσει να έχει χρηστικό σχήμα, χαμηλό κατώφλι φόρτωσης και πίσω πόρτα που ανοίγει σπαστά και ολόκληρη, ενώ το πίσω τζάμι μεμονωμένα.



Κατά τα λοιπά, το νέο μοντέλο θα διαθέτει όλες τις τεχνολογίες που χαρακτηρίζουν το σεντάν, όπως το έγχρωμο head up display, την πανοραμική ηλιοροφή, το BMW Connected Drive κ.α. Όσον αφορά στους κινητήρες, η γκάμα θα περιλαμβάνει για αρχή, 2 βενζίνης και ένα diesel που σέβονται τις αρχές της απόδοσης και της οικονομίας.

Έτσι, ως μέρος της δέσμης οικολογικών μέτρων, και η BMW 3 Touring αναμένεται να εξοπλίζεται με σύστημα Eco Start&Stop, σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά το φρενάρισμα, αλλά και επιλεκτική χρήση διαφόρων συστημάτων του αυτοκινήτου, ανάλογα με τις ενεργειακές απαιτήσεις.

Πηγή: autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...