Σάββατο, Νοεμβρίου 05, 2011

Αρραβωνιασμένοι νέοι,... ήταν τελικά αδέλφια

Δύο νέοι που σχεδίαζαν να παντρευτούν, όταν ανακάλυψαν ότι έχουν τους ίδιους γονείς και είναι αδέλφια. Η τραγική γυναίκα είναι έγκυος στο παιδί του αδελφού της.

Είχαν αρραβωνιαστεί και σχεδίαζαν να παντρευτούν. Αποφάσισαν να κανονίσουν, λοιπόν, μία συνάντηση, ώστε να γνωριστούν οι γονείς τους. Δεν περίμεναν, όμως, να ακούσουν την αποκάλυψη που θα ακολουθούσε.

Το ζευγάρι από την νότια Αφρική που γνωρίστηκε στο πανεπιστήμιο και διατηρούσε σχέση 5 χρόνων, δεν έτυχε να έχει συστήσει ο ένας τους γονείς του στον άλλο.
Όταν αποφάσισαν να συναντηθούν, τους περίμενε μία περίεργη έκπληξη. Ο πατέρας του αγοριού και η μητέρα της κοπέλας αποκάλυψαν στα παιδιά τους, ότι είναι αδέλφια. Μετά από ένα δύσκολο διαζύγιο, έφυγε με τον πατέρα του σε ηλικία 2 χρόνων, ενώ το μικρό τότε κοριτσάκι με την μητέρα του, όταν ήταν μόλις 8 μηνών.
Από τότε μεγάλωσαν ξεχωριστά χωρίς να έχουν γνώση ο ένας για την ύπαρξη του άλλου, μέχρι που συναντήθηκαν για τις σπουδές τους στο πανεπιστήμιο και ερωτεύθηκαν ακαριαία.
Οι δύο νέοι είναι ακόμα σοκαρισμένοι από την ανατριχιαστική σύμπτωση, ενώ η γυναίκα που είναι έγκυος, όπως φαίνεται στο παιδί του αδελφού της, αναρωτιέται πως θα του ξεστομίσει το αναπάντεχο γεγονός.
"Πρόκειται να αποκτήσουμε ένα παιδί μαζί. Δεν ξέρουμε πως θα του το πούμε, όταν θα μεγαλώσει", είπε η έκπληκτη μητέρα.
Το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει μετά από την τρομερή ανακάλυψη, ενώ ακόμα προσπαθούν να χειριστούν την κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
"Δεν μπορούμε να σκεφτούμε λογικά αυτή τη στιγμή και απλά θα προχωρήσουμε ένα βήμα την φορά.", δήλωσε ο πατέρας.
news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...