Κυριακή, Νοεμβρίου 06, 2011

"Τρανσέξουαλ" αγόρι,... αποκλείεται από προσκόπους

Ένα μικρό αγόρι που όμως έχει αγκαλιάσει την γυναικεία φύση του αποκλείστηκε από την ομάδα προσκόπων για κορίτσια, λόγω του φύλου της.
Η προσπάθεια ενός "τρανσέξουαλ" αγοριού να συμμετάσχει στην ομάδα προσκόπων για μικρά κορίτσια απέτυχε. Η αρχηγός της ομάδας απέρριψε το αίτημα, αφού δήλωσε πως το παιδί διαθέτει "μέλη" που ανήκουν σε ένα αγόρι.
Αρχικά, οι υπεύθυνοι της τοπικής λέσχης την διαβεβαίωσαν μετά από τηλεφώνημά της, ότι μπορούσε να γράψει το παιδί της. Όμως, η αρχηγός των προσκόπων αρνήθηκε επιδεικτικά να συμπεριλάβει στην ομάδα της, το "τρανσέξουαλ" αγόρι που δεν έχει μπει ακόμα στην εφηβεία.
"Η γυναίκα ήταν τόσο αγενής και τον έκανε να κλάψει", δήλωσε η γιαγιά του μικρού Bobby, η οποία έχει αναγνωρίσει την διαφορετική φύση του εγγονού της.
Από την άλλη μεριά, ο οργανισμός ανέφερε πως δέχεται όλα τα κορίτσια από την περίοδο του νηπιαγωγείου μέχρι την ηλικία των 12 ετών. " Αν ένα παιδί αναγνωριστεί ως κορίτσι και η οικογένεια του το παρουσιάζει ως κορίτσι, τότε η ομάδα προσκόπων του Κολοράντο την καλωσορίζει ως κορίτσι-πρόσκοπο.", δήλωσε σχετικά.
Όμως, η μητέρα  Felisha Archuleta και ο μικρός δεν είναι διατεθειμένοι να δεχτούν σύντομα την προσφορά της οργάνωσης προσκόπων.
news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...