Κυριακή, Νοεμβρίου 06, 2011

Έρχονται τα ΑΤΜ,... ανάληψης διαμαντιών

Στην Ινδία έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιούν μηχάνημα ανάληψης κοσμημάτων από διαμάντια και άλλα πολυτελή υλικά
Τα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης χρημάτων ανήκουν πια στο παρελθόν, αφού τώρα περάσαμε αισίως στην εποχή των ΑΤΜ κοσμημάτων από διαμάντια, χρυσό και ασήμι.
Οι χαλεποί καιροί δεν εμπόδισαν την εταιρεία Gitanjali Group της Ινδίας να παρουσιάσει τον μάλλον πρώτο ΑΤΜ διανομής διαμαντιών και χρυσού, ενώ τα αποκαλυπτήρια έγιναν στο Mumbai.
Η "πολυτελής" μηχανή ανάληψης της Ινδίας, είναι σχεδιασμένη όπως ένα κανονικό ΑΤΜ, αλλά αυτό θα έχει την δυνατότητα να δίνει ακόμα χρυσά και αργυρά νομίσματα για θρησκευτικούς λόγους.
Όμως, τα προνόμια δεν σταματούν εδώ. Το ΑΤΜ νέας γενιάς θα περιλαμβάνει μία μεγάλη ποικιλία από διαμαντένια κοσμήματα. Αυτή η δυνατότητα θα ταιριάζει απόλυτα στους αγοραστές της τελευταίας στιγμής δίνοντάς τους έτσι άμεση ικανοποίηση.

 Η εταιρεία, επίσης, υποστηρίζει θα υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί τρόποι πληρωμής από την χρέωση και τις πιστωτικές κάρτες μέχρι και τα μετρητά.
Ωστόσο, τα σχέδια της  Gitanjali Group είναι μεγαλεπήβολα , αφού οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν, πως αρκετά ακόμα μηχανήματα πρόκειται να τοποθετηθούν σε σημεία με μεγάλη επισκεψιμότητα από τους καταναλωτές.
news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...