Κυριακή, Νοεμβρίου 06, 2011

Ζευγάρι έκανε σεξ,... σε δημόσιο λεωφορείο

Ένα ζευγάρι προχώρησε σε σεξουαλικές περιπτύξεις στα πίσω καθίσματα ενός λεωφορείου. Στο ίδιο λεωφορείο επέβαινε και η μικρή κόρης της γυναίκας.
Ραντεβού για σεξ έκλεισε ένα ζευγάρι από την Πενσυλβάνια όχι σε κάποιο δωμάτιο ξενοδοχείο, αλλά σε δημόσιο λεωφορείο. Η γυναίκα δεν δίστασε να δείξει την στοργή της στον φίλο της και κρατούμενο, παρότι το παιδί της βρισκόταν λίγο πιο πέρα.
Το περιστατικό κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στις 26 Αυγούστου. Σ' αυτό φαίνεται η Amanda Confer, 24 ετών να κάνει σεξ με τον Randel Peterson, 32 ετών, στα τελευταία καθίσματα ενός λεωφορείου.
Ο Peterson και ο συγκρατούμενος του Joshua Schill επέβαιναν στο λεωφορείο, ύστερα από ένα πρόγραμμα εργασίας, που επιτρέπει σε κρατούμενους να εγκαταλείπουν την κοινοτική φυλακή σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.
Η Confer ενημερώθηκε για το πρόγραμμα του συντρόφου της και σύντομα βρέθηκε στα πίσω καθίσματα του λεωφορείου να τον αγκαλιάζει και να τον φιλάει. Όμως, το ζευγάρι δεν θέλησε να σταματήσει εκεί.
Αφού η γυναίκα έδωσε την ανήλικη κόρη της στον Schill, για να την προσέχει, έπειτα ανέβηκε πάνω στον Peterson και συνέχισαν αυτό που είχαν αφήσει στην μέση.
Όλα καταγράφηκαν στην κάμερα ασφαλείας και έτσι το ζευγάρι αναμένεται να οδηγηθεί στο δικαστήριο στις 4 Νοεμβρίου, όπου θα απολογηθούν για τις κατηγορίες της συνωμοσίας, άσεμνης έκθεσης, ασέλγειας και ανάρμοστης συμπεριφοράς.
news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...