Σάββατο, Νοεμβρίου 05, 2011

Πέταξαν μωρό στα σκουπίδια,... διότι το θεωρούσαν νεκρό

μωρό κίνα σκουπίδια 
Μωρό βρέθηκε "κατά λάθος" στα.. σκουπίδια στην Κίνα και τώρα οι γονείς του βρέφους ζητούν αποζημίωση 34.000 ευρώ
Ξεφορτώθηκαν "κατά λάθος"  βρέφος το οποίο θεώρησαν νεκρό, αν και ήταν ζωντανό. Ο λόγος για τέσσερις γιατρούς σε νοσοκομείο της πόλης Φοσάν στην επαρχία Γκουαντόνγκ, στην Κίνα, οι οποίο φυσικά απολύθηκαν μετά το τραγικό τους λάθος. 
 
Το βρέφος τώρα νοσηλεύεται στην εντατική και η κατάστασή του ευτυχώς θεωρείται σταθερή, ενώ οι αρχές διενεργούν έρευνες για το συμβάν. 
 
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Λιου Ντονγκμέι, έγκυος στον όγδοο μήνα, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με συσπάσεις και πόνους στην κοιλιά. Η γυναίκα γέννησε, αλλά το μωρό δεν έκλαψε, ούτε φαινόταν να αναπνέει και το πρόσωπό του ήταν μελανιασμένο. Οι γιατροί θεώρησαν ότι είναι νεκρό και, χωρίς να τηρήσουν τις ιχύουσες διαδικασίες, έπσευσαν να απαλλαγούν από το μωρό το οποίο τοποθέτησαν σε μια πλαστική σακκούλα.
 
Μισή ώρα αργότερα, μια συγγενής της μητέρας θέλησε να δει το μωρό. "Ανοιξα την πλαστική σακκούλα και είδα την κοιλίτσα του μωρού να πάλλεται, τα χεράκια του να κινούνται και από το στόμα του να βγαίνουν φυσσαλίδες", δήλωσε η γυναίκα.
 
Οι γονείς του παιδιού σκοπεύουν να μηνύσουν το νοσοκομείο και να απαιτήσουν αποζημίωση 300.000 γιουάν (34.000 ευρώ).
 
 
24h NewsRoom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...