Σάββατο, Οκτωβρίου 29, 2011

Μια πρώτη γεύση,... από το νέο ImprezaΟι φωτογραφίες της νέα γενιάς του μοντέλου που διέρρευσαν

Από ένα φυλλάδιο της Subaru που κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία, προέρχονται οι φωτογραφίες και τα πρώτα τεχνικά στοιχεία της νέας γενιάς του Impreza, λίγο πριν το επίσημό της ντεμπούτο.


Η μορφή και τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αφορούν στο ιαπωνικών προδιαγραφών (JDM) Subaru Impreza, το οποίο θα ξεκινήσει την εμπορική του σταδιοδρομία μέσα στην επόμενη χρονιά. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν, διέρρευσαν στο διαδίκτυο από ένα φυλλάδιο της ιαπωνικής φίρμας, λίγο πριν το επίσημο ντεμπούτο της 30ης Νοεμβρίου.

Το JDM μοντέλο μοιάζει πολύ με την εκδοχή του Impreza που θα ξεκινήσει να πωλείται στη Βόρεια Αμερική σε ένα μήνα.Σε ό,τι αφορά στην αγορά της Ιαπωνίας, το hatchback μοντέλο θα λέγεται «Sport», ενώ η sedan εκδοχή του θα αποκαλείται «G4».Επιπλέον του νέου 2λιτρου boxer κινητήρα της Subaru που αποδίδει 150 ίππους ισχύος και 196 Nm ροπής, στην Ιαπωνία το νέο Impreza θα διατίθεται και με μοτέρ 1,6 λτ., το οποίο αποδίδει 115 ίππους και 148 Nm. Αμφότεροι οι κινητήρες θα προσφέρονται σε 2WD και 4WD εκδόσεις.

Πηγή: autotriti.gr
MillionaireMatch.com - the best dating site for sexy, successful singles!
MillionaireMatch.com - the best dating site for sexy, successful singles!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...