Σάββατο, Οκτωβρίου 29, 2011

Η «Vendetta»,... των Radical Ducati και Dragon TTΤο κιτ που μπορεί να δώσει μια αιρετική εμφάνιση στις Ducati Superbike

Δύο βελτιωτικοί οίκοι της Ισπανίας, οι Radical Ducati και Dragon TT, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δώσουν μια φρέσκια, αλλά και αιρετική εμφάνιση στα Ducati Superbike!


Το project των δύο οίκων αφορά στα Ducati Superbike 848, 1098 και 1198 και επικεντρώνεται κυρίως στην εμφάνιση των τριών μοτοσικλετών της Ducati, με οφέλη, ωστόσο, και στη συμπεριφορά.

Χάρη στη συνεργασία τους αυτή, συμπληρώθηκε ένα ειδικό kit, το οποίο μπορεί να μεταμορφώσει την μηχανή.

Το συγκεκριμένο kit περιλαμβάνει:

-Αλουμινένια στηρίγματα του φέρινγκ
-Φέρινγκ με δύο ψηλά και δύο χαμηλά ελλειψοειδή φώτα
-Ζελατίνα
-Πλαϊνά πάνελ με ενσωματωμένα φλας
-Αγωνιστικού τύπου σπόιλερ
-Νέο ρεζερβουάρ
-Μονόσελο
-Πίσω φανάρι τεχνολογίας Led
-Αεραγωγούς
-Βάσεις για νέα τελικάΣύμφωνα με τους δύο οίκους, το kit που ετοίμασαν προσφέρει καλύτερη κυκλοφορία του αέρα μέσα και γύρω από τον κινητήρα, η οποία αναμένεται να αυξήσει τις επιδόσεις του κινητήρα (χάρη και στο επανασχεδιασμένο φέρινγκ). Το βασικότερο χαρακτηριστικό του Vendetta, όμως, είναι η εμφάνιση.

Μπορεί οι φανατικοί Ducatisti να στρέψουν αλλού το βλέμμα τους, ακόμη και για λόγους ιεροσυλίας, ωστόσο, η μεταμόρφωση του Superbike σε Vendetta, λίγους μπορεί να αφήσει ασυγκίνητους. Η εκλεπτυσμένες γραμμές του σχεδιασμού παραχωρούν, σε αυτή την περίπτωση, τη θέση τους σε περισσότερο τραχιές γωνίες και βιομηχανική αισθητική που μοιάζει από άλλο πλανήτη.Προς το παρόν, οι δύο εταιρείες δεν έχουν ανακοινώσει τη διαθεσιμότητα ή την τιμή του kit τους, αλλά είναι σίγουρο ότι πολλοί θα το περιμένουν με κομμένη την ανάσα!

Πηγή: mototriti.gr
MillionaireMatch.com - the best dating site for sexy, successful singles!
MillionaireMatch.com - the best dating site for sexy, successful singles!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...