Κυριακή, Οκτωβρίου 16, 2011

ΝΔ: Ομολόγησαν,... την ανεπάρκειά τους


ΝΔ: Ομολόγησαν την ανεπάρκειά τους

Αδυναμία να λύσει όχι μόνο τα προβλήματα της χώρας, αλλά και τα εσωκομματικά του ζητήματα καταλογίζει στο ΠΑΣΟΚ ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης,
σχολιάζοντας το κοινό άρθρο των υπουργών Υγείας, Παιδείας και Υποδομών.


"Η συνέντευξη Παπανδρέου και το μανιφέστο των τριών υπουργών του απευθύνονται στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ και όχι στην κοινωνία. Δείχνουν τα αδιέξοδα της πολιτικής τους και την αδυναμία τους να λύσουν, όχι μόνο τα προβλήματα της χώρας, αλλά και τα εσωκομματικά τους ζητήματα", δήλωσε ο κ. Μιχελάκης.
"Αν ξεκίνησαν μάχη διαδοχής, αυτό δεν ενδιαφέρει τους πολίτες! Συνυπεύθυνοι και υπόλογοι για όσα διέπραξαν σε βάρος της χώρας, της οικονομίας και των θεσμών, προσπαθούν να μεταθέσουν ο ένας στον άλλον τις ευθύνες και να πάρουν θέση για την επόμενη μέρα. Περιγράφουν τα δικά τους λάθη και ό,τι εκπροσωπεί το δικό τους ΠΑΣΟΚ", συνεχίζει.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ομολογεί την ανεπάρκειά της έπειτα από δύο χρόνια στην εξουσία, την επιλογή μίας λανθασμένης πολιτικής, αλλεπάλληλα πακέτα επώδυνων μέτρων και τους πανηγυρισμούς ότι έσωσε την Ελλάδα.
"Και το χειρότερο: Ομολογούν ότι δεν διαθέτουν πλέον κανένα σχέδιο και καμία δυνατότητα για την έξοδο της χώρας από την κρίση", προσθέτει ο κ. Μιχελάκης.
"Είναι το κατάντημα μιας κυβέρνησης, που, αφού εξαπάτησε τους Έλληνες, οδήγησε τη χώρα σε τραγικά αδιέξοδα", καταλήγει.
ethnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...