Τετάρτη, Οκτωβρίου 26, 2011

"Αδιέξοδες",... οι συζητήσεις Ε.Ε. και τραπεζών για το κούρεμα

τράπεζες ομόλογα κούρεμα ευρώπη δντ  
Λίγο πριν την έναρξη της κρίσημης Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες, δυσκολία παρουσιάζουν οι διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες
<--break->
Οι συζητήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τις τράπεζες, για το θέμα των απωλειών λόγω κουρέματος ομολόγων, στο πλαίσιο  του δεύτερου πακέτου βοήθειας προς την Ελλάδα, βρίσκονται σε αδιέξοδο και έχουν προσωρινά διακοπεί, σύμφωνα με
Ευρωπαίους αξιωματούχους που επικαλείται το πρακτορείο Bloomberg.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση επιδιώκει τη συμμετοχή των τραπεζών στο δεύτερο αυτό πακέτο διάσωσης, αν και μια βεβιασμένη λύση δεν φαίνεται να επιτυγχάνεται, ανέφερε ανώνυμα Ευρωπαίος αξιωματούχος στις Βρυξέλλες σήμερα.
www.careerjet.gr Αν ψάχνεις για δουλειά.
Η διαφωνία εστιάζεται στο ποσοστό κινδύνου για τα νέα ομόλογα που θα εκδίδει η Ελλάδα και κατά πόσο εξασφαλισμένα θα είναι, σχολίασε.
Στη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών σήμερα, οι ηγέτες της Ε.Ε. θα προσπαθήσουν να ορίσουν το πλαίσιο των επιθυμητών στόχων για την αποφυγή της χρεοκοπίας στην Ελλάδα και την διαμόρφωση του χρέους της, ως βιώσιμου. Αυτό ίσως εμπλέξει τον περιορισμό της συμμετοχής της Ευρώπης, αλλά και του διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ανέφερε η ίδια πηγή.
 
24h NewsRoom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...