Τετάρτη, Οκτωβρίου 26, 2011

Γ. Κουτρουμάνης: Το άρθρο 37 αποτέλεσμα,... “σκληρών διαπραγματεύσεων με την τρόικα”

“Αν δεν είχε προηγηθεί σκληρή διαπραγμάτευση με την τρόικα, το άρθρο 37 θα ήταν πραγματικά επώδυνο”, δήλωσε ο υπ. Εργασίας 
“Αν δεν είχε προηγηθεί σκληρή διαπραγμάτευση με την τρόικα, το άρθρο 37 θα ήταν πραγματικά επώδυνο”, δήλωσε ο υπ. Εργασίας
“Οι ρυθμίσεις που περιλαμβάνονται στο άρθρο 37 του πολυνομοσχεδίου θα είχαν πραγματικά επώδυνο χαρακτήρα αν δεν είχε προηγηθεί διαπραγμάτευση με την τρόικα”, τόνισε ο  υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιώργος Κουτρουμάνης.

“Τα όσα ρυθμίζονται με το άρθρο 37 του πολυνομοσχεδίου  αποτέλεσαν κεντρικό θέμα διαπραγμάτευσης με την τρόικα στις τελευταίες μας συναντήσεις, για την εκταμίευση της 6ης δόσης και την εφαρμογή του μεσοπρόθεσμου προγράμματος”, ανέφερε ο υπουργός Εργασίας.
www.careerjet.gr Αν ψάχνεις για δουλειά.
Επίσης, ο κ. Κουτρουμάνης επισημαίνει πως “όσοι έχουν διαβάσει το αρχικό, αλλά και κάθε επικαιροποιημένο μνημόνιο, γνωρίζουν ότι τα θέματα των εργασιακών σχέσεων, των κατώτατων μισθών και των επιχειρησιακών συμβάσεων περιλαμβάνονται σταθερά στις διαρθρωτικές αλλαγές που θεωρούν οι εταίροι μας ως επιβεβλημένες”.
 Τέλος, αναφερόμενος στο γενικότερο θέμα της επαναρρύθμισης του νομοθετικού πλαισίου που διέπει την αγορά εργασίας, ο υπουργός Εργασίας αναφέρει ότι “αποτελεί υποχρέωσή μας και αναγκαία επιλογή μπροστά σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο οικονομικό και εργασιακό περιβάλλον”.
24h NewsRoom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...