Δευτέρα, Οκτωβρίου 17, 2011

Βίαζαν άντρες για να κρατήσουν,... το σπέρμα τους για βουντού!


Τρεις γυναίκες συνελήφθησαν στη Ζιμπάμπουε με την κατηγορία ότι βίασαν 17 άνδρες για να χρησιμοποιήσουν το σπέρμα τους σε απόκρυφες τελετές!
Οι γυναίκες είχαν 33 προφυλακτικά με σπέρμα στην κατοχή τους, ενώ η αστυνομία πιστεύει ότι βρήκε επιτέλους τους ενόχους για τις πολλές περιπτώσεις βιασμού που είχαν σημειωθεί στη χώρα με θύματα άνδρες που έκαναν ότο-στοπ.

17 άντρες αναγνώρισαν τουλάχιστον

ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΕ 200 ΕΥΡΩ!!!
μία από τις τρεις γυναίκες ως αυτή που τους βίασε κάποια στιγμή μέσα στο 2010 ή φέτος. Η τακτική που ακολουθούσαν οι 3 γυναίκες, σύμφωνα με τα θύματά τους, ήταν να τους υπνωτίζουν προσφέροντάς τους ένα ποτό στο αυτοκίνητο, να τους δένουν χειροπόδαρα για να μην μπορούν να αντιδράσουν ή να τους απειλούν με όπλο.
Το σπέρμα ήταν χρήσιμο για τις γυναίκες, ώστε να προχωρούν σε τελετές βουντού, στις οποίες το συγκεκριμένο υλικό είναι το Α και το Ω. Σύμφωνα με έναν κοινωνιολόγο του Πανεπιστημίου της Ζιμπάμπουε, "το σπέρμα θεωρείται κάτι σαν γούρι που διώχνει μακριά την κακή τύχη, αλλά και ως σύμβολο της 'αναγέννησης' του ατόμου.
Οι κατηγορούμενες θα τελούν υπό κράτηση μέχρι τις 28 Οκτώβρη που θα πραγματοποιηθεί η δίκη τους. Εν τω μεταξύ, η αστυνομία περιμένει ότι μέχρι τη δίκη κι άλλοι άντρες-θύματα θα αναγνωρίσουν τις "κυρίες" και θα καταθέσουν εναντίον τους.
cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...