Παρασκευή, Οκτωβρίου 21, 2011

Το 2014,... η ανοικτή Α-ClassΗ Mercedes ετοιμάζεται για το cabrio παιχνίδι του μικρομεσαίου ανταγωνισμού

Η cabrio εκδοχή της επερχόμενης νέας γενιάς της Mercedes A-Class είναι υπό εξέλιξη και θα ακολουθήσει τις hatchback εκδόσεις του μικρομεσαίου μοντέλου, οι οποίες θα αρχίσουν την εμπορική τους καριέρα το 2012.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της νέας B-Class, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, δρ. Dieter Zetsche, ανακοίνωσε πως 5 νέα compact μοντέλα θα κατασκευαστούν τα επόμενα χρόνια πάνω στην ίδια πλατφόρμα. Ήδη ξέρουμε για τις B-Class, A-Class, το μικρό SUV GLC και την μικρή αδελφή της CLS, την CLC. To 5ο μοντέλο που λείπει είναι η A-Class Cabriolet.
Δεν έχεις δουλειά, μπες ΕΔΩ.
Η προσθιοκίνητη ανοικτή A-Class θα διαθέτει άξονα πολλαπλών συνδέσμων πίσω για μεγαλύτερη άνεση και καλύτερο χειρισμό. Κατά τα φαινόμενα θα διαθέτει υφασμάτινη οροφή για λόγους κόστους, βάρους και ...στιλ.

Μαζί με τις εκδόσεις βενζίνης 1,6 turbo και 1,8 πετρελαίου, η γκάμα θα περιλαμβάνει και μια 2λιτρη υπερτροφοδοτούμενη εκδοχή 200 ίππων. Για ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις, η AMG ετοιμάζει μια 4κίνητη έκδοση 350 ίππων από το twin-turbo 2λιτρο μοτέρ.

Πηγή: autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...