Παρασκευή, Οκτωβρίου 21, 2011

Η σπορ έκδοση,... της Lexus CT 200h



Με πλούσιο εξοπλισμό και αναβαθμισμένη οδική συμπεριφορά

H Lexus έφτιαξε μια έκδοση του CT 200h με πιο καυτή εξωτερική εμφάνιση, περισσότερο σπορ και πιο πλούσια εξοπλισμένο εσωτερικό, αλλά και αναβαθμισμένη οδική συμπεριφορά.

Εξωτερικά, το CT 200h F-Sport δηλώνει τη διαφορετικότητά του, μέσω των σκουρόχρωμων τροχών 17 ιντσών, του μεγαλύτερου πίσω spoiler, των πλευρικών ποδιών, της νέας γρίλιας της μάσκας και των περισσότερο αεροδυναμικών προφυλακτήρων .
Εύρεση εργασίας ΕΔΩ
Στο θάλαμο επιβατών, προεξάρχοντα χαρακτηριστικά αποτελούν το flat bottom τιμόνι F-Sport και τα αλουμινένια πεντάλ. Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται το cruise control και τα δερμάτινα καθίσματα F-Sport, με τα μπροστινά να είναι θερμαινόμενα και εκείνου του οδηγού να διαθέτει ηλεκτρικές ρυθμίσεις. Επιπλέον, οι εξωτερικοί καθρέφτες είναι ηλεκτροχρωματικοί και διαθέτουν ηλεκτρική ανάκληση, ενώ η κάμερα οπισθοπορείας απεικονίζεται στον κεντρικό καθρέφτη. Προαιρετικά, η έκδοση F-Sport μπορεί να παραγγελθεί με το προηγμένο σύστημα πλοήγησης HDD, ηλεκτροχρωματικό εσωτερικό καθρέφτη, ηχοσύστημα με 10 ηχεία, εμπρόσθιους και οπίσθιους αισθητήρες στάθμευσης και ηλιοροφή.



Στο τεχνικό κομμάτι, τώρα, οι άνθρωποι της Lexus ρύθμισαν την ανάρτηση του CT 200h F-Sport για περισσότερο σπορ συμπεριφορά. Τα ελατήρια άλλαξαν με σκληρότερα, ενώ το αμορτισέρ της Showa αντικαταστάθηκαν με εκείνα της Kayaba.



Στην Ευρώπη, οι παραγγελίες ξεκίνησαν και τα πρώτα αυτοκίνητα θα παραδοθούν τον προσεχή Ιανουάριο.



Πηγή: autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...