Τρίτη, Αυγούστου 09, 2011

Η κριτική της Γουέστγουντ στην Κέιτ

Η σχεδιάστρια μόδας εντοπίζει λάθη στο στιλ της
δούκισσας του Κέμπριτζ
Η κριτική της Γουέστγουντ στην Κέιτ 
Σε ό,τι αφορά το στιλ η Βίβιεν Γουέστγουντ έχει άποψη.
Και δεν διστάζει να την εκφράσει.

Όταν σε πρόσφατη συνέντευξή της ρωτήθηκε για το πολυσυζητημένο λουκ της δούκισσας του Κέμπριτζ, η μεγάλη κυρία της βρετανικής μόδας δεν δίστασε να το χαρακτηρίσει «συνηθισμένο», εντοπίζοντας μάλιστα λάθη σε σχέση με το μακιγιάζ της.

«Νομίζω ότι έχει πρόβλημα με τον τρόπο που βάφει τα μάτια της. Η έντονη μαύρη γραμμή που κάνει γύρω από αυτά, κάνει το βλέμμα της πολύ σκληρό. Ή θα πρέπει να το σβήνει ελαφρώς ή να μην φοράει καθόλου μολύβι» δήλωσε στο «Sunday Times Magazine».

Όσο για το ντύσιμό της η 70χρονη σχεδιάστρια μόδας πρόσθεσε: «Έχει την εικόνα μιας "συνηθισμένης" γυναίκας που ντύνεται με επώνυμα ρούχα. Θεωρώ όμως, ότι οφείλει να είναι "διαφορετική" ανεξάρτητα με το που ψωνίζει τα ρούχα της».

Ωστόσο, η βρετανίδα ιέρεια του στιλ, δεν είναι η μόνη που έχει επικρίνει το βαρύ eyeliner της Κάθριν. Σε συνέντευξή τους στην ιστοσελίδα Grazia Daily, οι σχεδιαστές του οίκου Viktor & Rolf έκαναν το ίδιο σχόλιο.

«Θα προτιμούσαμε να την δούμε με διαφορετικό μακιγιάζ και χτένισμα: λιγότερο eyeliner και πιο ατημέλητα μαλλιά. Έτσι θα αναδειχθεί καλύτερα η φυσική ομορφιά της» ανέφερε στην ιστοσελίδα το ολλανδικής καταγωγής δίδυμο της μόδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...