Τρίτη, Ιουλίου 19, 2011

Αντεπίθεση της ΝΔ με φωτογραφίες του Γ. Παπανδρέου σε διαδηλώσεις

 

Όταν ο πρωθυπουργός στήριζε τις κινητοποιήσεις και τον αποκλεισμό στο λιμάνι του Πειραιά

Με φωτογραφίες του πρωθυπουργού αλλά και του Γ. Παπακωνσταντίνου από διαδηλώσεις στο λιμάνι του Πειραιά, σε κινητοποιήσεις της ΔΕΗ αλλά και κινητοποιήσεις κατά των αλλαγών στο ασφαλιστικό την περίοδο 2008-2009 απαντά η ΝΔ στις κατηγορίες που εξαπέλυσε η κυβέρνηση ότι βρίσκεται πίσω από τις κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών ταξί.

Όπως επισήμανε στο newsbeast.gr ανώτατο στέλεχος της Συγγρού η ΝΔ τοποθετήθηκε από την πρώτη στιγμή με σαφήνεια απέναντι στο θέμα της απελευθέρωσης των ταξί αλλά και με εθνική ευθύνη τάχθηκε κατά εκδηλώσεων όπως το κλείσιμο λιμανιών και αεροδρομίων κάτι που ουδέποτε έκανε το ΠΑΣΟΚ όταν ήταν στην αντιπολίτευση.

Ας σημειωθεί ότι χθες ο ίδιος ο Α. Σαμαράς επικοινώνησε με τον κ. Λυμπερόπουλο ζητώντας να σταματήσει ο αποκλεισμός αεροδρομίων και λιμανιών σε μια κρίσιμη στιγμή για τον τουρισμό.

Οι φωτογραφίες που έδωσε στην δημοσιότητα η ΝΔ αφορούν

-Την ενεργή παρουσία του κ. Παπανδρέου σε διαδηλώσεις, με σκοπό να σταματήσει θεσμικές αλλαγές, όπως το Ασφαλιστικό (18.03.2008).




-Την ενεργή παρουσία του κ. Παπανδρέου σε εκδηλώσεις υποκίνησης κινητοποιήσεων για να σταματήσει τις αποκρατικοποιήσεις, όπως της ΕΥΑΘ. (Πριν από τις εκλογές του 2009).




-Την ενεργή παρουσία του κ. Παπακωνσταντίνου σε διαδηλώσεις της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ για να σταματήσει την αποκρατικοποίησή της (26.02.2008).




-Την ενεργή παρουσία του κ. Παπανδρέου σε διαδηλώσεις, όταν υποσχόταν στους πάντες τα πάντα, στη λογική «λεφτά υπάρχουν», όπως στην περίπτωση των αγροτών στο λιμάνι του Πειραιά (03.02.2009).






source: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...