Σάββατο, Ιουλίου 16, 2011

Οι επώνυμοι έδειξαν το χέρι τους και τους είπαν τη μοίρα τους!

  •   Οι επώνυμοι έδειξαν το χέρι τους και τους είπαν τη μοίρα τους!


Οι επώνυμοι που πιστεύουν στη χειρομαντεία και ήθελαν να ξέρουν τι επιφυλάσσει γι αυτούς η μοίρα,
έδειξαν τις παλάμες τους στον Κωνσταντίνο Σπανό για να μάθουν τα μελλούμενα στον τομέα της υγείας, στα επαγγελματικά ζητήματα και φυσικά στα προσωπικά θέματα. Το δεξί χέρι, το χέρι της καρδιάς δείχνει τα σημαντικά πράγματα στη ζωή που θα συμβούν χωρίς την προσωπική προσπάθεια του ατόμου, ενώ το δεξί χέρι έχει να κάνει με την ανθρώπινη συμμετοχή στην πορεία της ζωής. Ιδού τι είπε η τέχνη της χειρομαντείας, που ο Κωνσταντίνος Σπανός έχει αναγάγει σε επιστήμη, για μερικούς από τους επώνυμους της εγχώριας showbiz.
Για τον Δημήτρη Μπάση στον αισθηματικό τομέα είπε ότι θα κάνει αρκετές σχέσεις και μάλιστα μια εξ αυτών σε μεγάλη ηλικία που θα κρατήσει για το υπόλοιπο της ζωής του.
Για τον Κώστα Καραφώτη είπε ότι θα έχει μια πολύ καλή επαγγελματική πορεία μέχρι κάποια ηλικία, ενώ έδειξε ότι υπάρχει ένα διάστημα δυσκολιών και πολλά ταξίδια.
Για τον Ησαΐα Ματιάμπα είδε μακροζωία και ένα πρόβλημα υγείας που θα τον απασχολήσει αλλά θα το ξεπεράσει.
Για την Αναστασία Περράκη είδε ότι έπειτα από πολλές δυσκολίες στα επαγγελματικά της, στα τέλος θα δικαιωθεί και θα έχει μεγάλη επιτυχία.
Για την Αθηναΐδα Νέγκα είδε τρεις πολύ σημαντικές σχέσεις, ενώ φάνηκε ότι σε μια από αυτές θα υπάρξει πολύ μεγάλη απογοήτευση όταν καταλάβει ότι έπεσε θύμα εκμετάλλευσης.
Για τον Κώστα Βουτσά είπε ότι μια πολύ πλούσια ερωτική ζωή, τρεις σημαντικές σχέσεις μια εκ των οποίων καρμική, η οποία δεν έχει φύγει ακόμη από το μυαλό του.
Για τη Μαίρη Συνατσάκη είδε αρκετές σχέσεις μέχρι τη στιγμή που θα κάνει τη πιο σημαντική.
Τέλος, για τον Μύρωνα Στρατή είπε ότι θα έχει μελλοντικές δυσκολίες στα επαγγελματικά του ενώ ότι κάποια στιγμή θα κάνει κάτι άλλο παράλληλα για να βγάζει χρήματα από δυο πηγές.
Πηγή: Life @ Style



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...