Σάββατο, Οκτωβρίου 22, 2011

Τα χείλη της Cheryl Cole,... φούσκωσαν επικίνδυνα πολύ!


Η διάσημη πρώην του Ashley Cole προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή στο Los Angeles. Προς το παρόν, κάνει πλάκα με την ανεξέλεγκτη μανία για τις πλαστικές επεμβάσεις που επικρατεί στη νέα της πόλη.

Η Cheryl Cole φόρεσε ένα ψεύτικο ζευγάρι χείλη (περίπου 10 φορές μεγαλύτερα από τα κανονικά), έβγαλε τον εαυτό της μια φωτογραφία και την δημοσίευσε στο Twitter της σχολιάζοντας: "Μάλλον έχω μείνει στο L.A. περισσότερο απ' όσο έπρεπε".
ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ 200¤!

  Παραλήπτης του tweet ήταν η προσωπική της assistant, Lily England, ενώ η διάσημη ποπ σταρ τράβηξε τη φωτογραφία, ξαπλωμένη σε ένα άσπρο μαξιλάρι και φορώντας ένα καρό πουκάμισο.
Η 28χρονη Cole έχει ξεκαθαρίσει και παλαιότερα -εκείνη τη φορά προφορικά- τη θέση της σχετικά με τις πλαστικές, λέγοντας πως "δεν κρίνω όσους έχουν προχωρήσει σε πλαστική επέμβαση, αλλά αν κάποιος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πολύ σοβαρό πρόβλημα, θα ήταν καλύτερα να μην τα βάζει με τη φύση".

  Παρά το "κόψιμό" της από την κριτική επιτροπή του αμερικανικού X-Factor από τον πολύ Simon Cowell, η Cole φαίνεται να είναι σε μεγάλα κέφια. Περνώντας και ένα μήνυμα αυτή τη φορά.
Από την άλλη, αν έχεις γεννηθεί με τέτοιο πρόσωπο, μπορείς να "κράζεις" τις πλαστικές εκ του ασφαλούς...


  cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...