Σάββατο, Οκτωβρίου 22, 2011

Σαρκοζί: Η Μέρκελ λέει,... ότι κάνει δίαιτα, αλλά το τυρί το τρώει


Στις... κακιούλες που κατά καιρούς διατυπώνει ο γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί αναφέρεται δημοσίευμα της Le Monde.
«Μπορεί να μην του έχει καταλογιστεί επίσημα, αλλά η συμπεριφορά του Νικολά Σαρκοζί διασκεδάζει ή εξοργίζει –αναλόγως με την περίπτωση- τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων στην Ευρώπη» ξεκινά το δημοσίευμα.

«Θα μου πείτε την κακία που έχει πει για μένα ή να αρχίσω εγώ;» λέει ένα μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, εκφράζοντας πικρία για τη στάση του γάλλου προέδρου.
ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ 200¤!
Από το «στόχαστρο» του Νικολά Σαρκοζί δεν έχει ξεφύγει και η γερμανίδα καγκελάριος. «Λέει ότι είναι σε δίαιτα, αλλά το τυρί το τρώει», επαναλαμβάνει σε συνομιλητές του αρκετά συχνά.
Στο παρελθόν, ο Σαρκοζί πολλές φορές επετέθη κατά ευρωπαίων αξιωματούχων. Γνωστές είναι οι αντιπαραθέσεις του με τον πρόεδρο του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, τον πρόεδρο της ΕΚΤ, Ζαν Κλοντ Τρισέ, αλλά και την ευρωπαία επίτροπο, Βίβιαν Ρέντινγκ, που είχε ασκήσει κριτική στη γαλλική πολιτική για τους Ρομά.
Επίσης, ο γάλλος πρόεδρος εκφράζει περιφρόνηση για τον Ζοζέ Μάνουελ Μπαρόζο, ενώ δεν διστάζει να κάνει λογοπαίγνια με το όνομα του Χέρμαν Βαν Ρομπάι.
newscode

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...