Σάββατο, Οκτωβρίου 22, 2011

Επενδύσεις στην Ευρώπη,... σχεδιάζει το Κουβέιτ

Το αραβικό κράτος εξετάζει το ενδεχόμενο επενδύσεων σε διάφορους τομείς οικονομικής δραστηριότητας, δηλώνει ο ΥΠΟΙΚ του Κουβέιτ
Επενδύσεις σε διαφόρους τομείς οικονομικής δραστηριότητας στην Ευρώπη εξετάζει το Κουβέιτ σύμφωνα με τον Υπουργό Οικονομικών της χώρας,

“Δεν έχουμε ακόμη αποφασίσει σε ποιο τομέα θα επενδύσουμε στην Ευρώπη αλλά όλοι οι τομείς παρουσιάζουν ευκαιρίες για μας. Όποιος τομέας είναι πιο επικερδής για εμάς, εκεί και θα κατευθυνθούμε” δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ο υπουργός Mustapha al-Shamali.
ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ 200¤!
Σύμφωνα με τον ΥΠΟΙΚ του Κουβέιτ, η πτώση των τιμών στην Ευρώπη εξαιτίας της κρίσης χρέους που μαστίζει πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης προσφέρει πολλές εναλλακτικές και σε διαφορετικές χώρες. Απέφυγε, ωστόσο, να αναφερθεί σε συγκεκριμένες χώρες που εξετάζει το Κουβέιτ. Όπως δήλωσε ο Mustapha al-Shamali μια μόλις μέρα πριν την κρίσιμη σύνοδο της Κυριακής “η ευρωπαϊκή κρίση θα έχει επιπτώσεις και σε μας αλλά όχι μεγάλες. Περιμένουμε, όμως, να δούμε τι θα κάνουν οι Ευρωπαίοι για την οικονομία τους”.
Το Κουβέιτ είναι η 6η μεγαλύτερη χώρα- εξαγωγός πετρελαίου στον κόσμο και μια από τις πιο πλούσιες χώρες του κόσμου με τα κεφάλαια που βρίσκονται σε χέρια πολιτών της χώρας να αγγίζουν τα 290 δισ. δολάρια.
24h NewsRoom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...