Τρίτη, Οκτωβρίου 04, 2011

Το "κατηγορώ" του Λάκη Λαζόπουλου,... προς τους Γερμανούς του Alpha

Ενάντιος στο κόψιμο της πρωινής εκπομπής του Alpha εμφανίστηκε ο Λάκης Λαζόπουλος σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνική εκπομπή, ενώ δε δίστασε να μιλήσει για την τυπικότατη σχέση που έχει με τα "μεγάλα κεφάλια" του καναλιού. (vid)
Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν έκρυψε τη διαφωνία του σχετικά με την απόφαση του Alpha να "εξαφανίσει"
την πρωινή ζώνη, χωρίς όμως να κρατά την ίδια στάση και στην αλλαγή περιεχομένου των πρωινών εκπομπών.
"Τηλεθέαση το πρωί υπάρχει. Διαφημίσεις δεν υπάρχουν. Υπήρχε και το πρωί: Άνθρωποι που έβλεπαν τηλεόραση και βλέπουν τηλεόραση", δήλωσε.
Μιλώντας μάλιστα με τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη, στην ραδιοφωνική εκπομπή του οποίου ήταν καλεσμένος, για τηλεόραση χαμηλού κόστους, ο παρουσιαστής του Aλ Τσαντίρι αναρωτήθηκε: "Και τί θα κάνει η τηλεόραση θα κλείσει το πρωί; Και μπορεί η τηλεόραση το πρωί να γίνει ακόμα καλύτερη. Το περιεχόμενο θέλει αλλαγή και διαμόρφωση. Ας μιλάμε για διαφορετική τηλεόραση, ας μιλάμε για διαφορετικό πρωινό. Άλλο πράγμα καταργώ το πρωινό γιατί θέλω να γλιτώσω μια βάρδια, άλλο πράγμα πώς πρέπει να διαμορφωθεί η τηλεόραση".
Σε ότι αφορά τις σχέσεις που με τους Γερμανούς, ο ίδιος τόνισε πώς έχει περάσει σε φιλικό επίπεδο και τόνισε ότι μιλά μαζί τους τρεις φορές τον χρόνο:
"Τί νομίζεις ότι πάω και κάθομαι με τους Γερμανούς είμαστε μαζί μια ωραία παρέα ας πούμε; Κάνω τρεις συναντήσεις το χρόνο με τους Γερμανούς, άλλοτε διαφωνώ σε πολλά πράγματα τα οποία συζητάμε, προκύπτουν και διαφωνίες κανονικά, απλώς βαριέμαι να μιλάω αγγλικά για πολλή ώρα. Αυτό είναι πάρα πολύ κουραστικό γιατί όλα τα πράγματα πρέπει να γίνονται στα αγγλικά. Δηλαδή αν θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα στα ελληνικά, πρέπει να το μεταφράσεις κιόλας. Εγώ δεν μπορώ να κάνω αυτήν την δουλειά γιατί χάνω ατέλειωτες ώρες. Αυτό είναι ένα πρόβλημα. Δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει να συνεννοούμαι στην χώρα μου σε μια ξένη γλώσσα", κατέληξε.

    cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...