Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 14, 2011

Το ολοκαίνουργιο,... Honda Civic


 
Αποκλειστικά σε 5θυρη έκδοση θα διατίθεται το νέο Civic, το οποίο εξελίχθηκε ειδικά για την ευρωπαϊκή αγορά και θα βρίσκεται στις εκθέσεις Honda από τις αρχές, του 2012.
Οι σχεδιαστές της εταιρίας υποστηρίζουν ότι προσπάθησαν να κρατήσουν τα σπορ στοιχεία στην εμφάνιση του αυτοκινήτου και παράλληλα να το κάνουν να δείχνει πιο κομψό και πιο μοντέρνο από πριν.
Επίσης, μείωσαν το συνολικό ύψος κατά 20 mm κι αύξησαν το πλάτος κατά 10 mm. Στο εσωτερικό οι Ιάπωνες δημιούργησαν το ταμπλό γύρω από τον οδηγό, έχοντας στο μυαλό τους το κόκπιτ των αγωνιστικών αυτοκινήτων και των αεροπλάνων.
Η πιο βασική επιδίωξή τους ωστόσο ήταν να βελτιώσουν την αίσθηση ποιότητας και τα υλικά κατασκευής του εσωτερικού. Όπως υποστηρίζουν, το νέο μοντέλο είναι αντίστοιχο των καλύτερων ευρωπαϊκών σε αντιληπτή ποιότητα...
Οι άνθρωποι της Honda τονίζουν επίσης ότι το νέο Civic εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο ευρύχωρα και πρακτικά αυτοκίνητα στην κατηγορία του.
Σε ότι αφορά τους κινητήρες δεν είχαμε κάποια έκπληξη στην Φρανκφούρτη με τους βενζίνης να είναι οι ατμοσφαιρικοί ο 1,4lt των 100PS και 1,8lt με 140PS.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...