Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 29, 2011

Έφεδροι κομάντος,… «καταλαμβάνουν» το Σύνταγμα


Η αγανάκτηση όλων των μερίδων της ελληνικής κοινωνίας έχει φτάσει στο απροχώρητο. Μέχρι και οι έφεδροι
 
Έφεδροι κομάντος… «καταλαμβάνουν» το Σύνταγμα
που υπηρέτησαν στις Ειδικές Δυνάμεις θα διαδηλώσουν στο Σύνταγμα.

«Απόβαση» στην Πλατεία Συντάγματος πρόκειται να πραγματοποιήσουν μεθαύριο Σάββατο οι έφεδροι καταδρομείς και πεζοναύτες που υπηρέτησαν στις Ειδικές Δυνάμεις της χώρας μας, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν τόσο για τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης, όσο και για την πορεία των εθνικών μας θεμάτων και το ξεπούλημα του δημοσίου πλούτου.
Το ραντεβού έχει δοθεί στην Ομόνοια στις έξι το απόγευμα του Σαββάτου, απ’ όπου και εν συνεχεία οι έφεδροι λοκατζήδες και πεζοναύτες θα κατευθυνθούν προς την Πλατεία Συντάγματος όπου και έχουν σκοπό να διαδηλώσουν.


Οι Έλληνες κομάντος που θα λάβουν μέρος στην κινητοποίηση, σε μια ένδειξη πειθαρχίας αλλά και προσήλωσης στο εθνόσημο και την ιστορία τους, θα φορούν όμοια μπλουζάκια μαύρου χρώματος, στο μπροστινό αλλά και στο πίσω μέρος των οποίων θα διακρίνονται τα εμβλήματα «Ο Τολμών Νικά» και «Θαρσήν Χρη» για όσους υπηρέτησαν ως καταδρομείς και πεζοναύτες αντίστοιχα. Παράλληλα, στο πίσω και κάτω μέρος της μπλούζας θα αναγράφεται και η ομάδα που διοργάνωσε την εκδήλωση, η Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων ( ΚΕΕΔ).


Όλο το άρθρο του Γιώργου Διονυσόπουλου με τις πτυχές αυτής της κινητοποίησης στα "ΕΠΙΚΑΙΡΑ", στο τεύχος 102, που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011 


epikaira

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...