Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 09, 2011

Συλλήψεις για τυχερά παιχνίδια...


Συλλήψεις για τυχερά παιχνίδια και μη έκδοση αποδείξεων 

Σε δέκα συλλήψεις προχώρησε τις τελευταίες ημέρες η Οικονομική Αστυνομία
Σε τρία καταστήματα σε Νέα Χαλκηδόνα, Ζωγράφου και Αγία Βαρβάρα λειτουργούσαν παράνομα τυχερά παιχνίδια, ενώ σε ψησταριά στους Μύλους Αργολίδας και σε ταβέρνα στο Ναύπλιο δεν εκδίδονταν αποδείξεις παροχής υπηρεσιών. Πρόκειται για τα αποτελέσματα των πρώτων επιχειρήσεων της Οικονομικής Αστυνομίας, που προχώρησε τις τελευταίες ημέρες στις συλλήψεις δέκα ατόμων. Οι επιχειρήσεις έγιναν μετά από καταγγελίες στο τηλεφωνικό κέντρο 11012, που λειτουργεί η ΕΛ.ΑΣ. για αυτές τις υποθέσεις.

Ειδικότερα σε καφετέρια στη Νέα Χαλκηδόνα συνελήφθησαν δύο άτομα για παράνομα τυχερά παιχνίδια, ενώ για τον ίδιο λόγο άλλα επτά άτομα συνελήφθησαν σε κατάστημα Ιντερνετ Καφέ στου Ζωγράφου και στην Αγία Βαρβάρα ο ιδιοκτήτης καφετέριας.

Κατασχέθηκαν συνολικά 32 υπολογιστές, τρία μηχανήματα με παιχνίδια, μια ηλεκτρονική συσκευή καταγραφής εικόνας, έξι κάμερες κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, ένας καταμετρητής πόντων και 110 ευρώ, τα οποία σύμφωνα με τους αστυνομικούς, προέρχονταν από την διενέργεια απαγορευμένων παιχνιδιών.

Και στις τρεις επιχειρήσεις βεβαιώθηκαν παραβάσεις, καθώς λειτουργούσαν χωρίς άδεια από την αρμόδια υπηρεσία.

Ακόμη κατά την διάρκεια ελέγχου που έγινε σε εταιρεία κατασκευής ασανσέρ στα Άνω Λιόσια διαπιστώθηκε πως δύο εργαζόμενοι δεν είχαν καταχωρηθεί ως απασχολούμενοι και από την Ειδική Υπηρεσία Ελέγχων Ασφάλισης του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ επιβλήθηκε πρόστιμο 1.000 ευρώ.

Στην Αργολίδα έγιναν συνολικά 24 έλεγχοι σε καταστήματα και βεβαιώθηκαν παραβάσεις σε ψησταριά στους Μύλους Αργολίδας για τη μη έκδοση πέντε αποδείξεων παροχής υπηρεσιών και σε ταβέρνα στο Ναύπλιο για τη μη έκδοση έξι αποδείξεων. Στο τελευταίο κατάστημα δεν λειτουργούσε καν ταμειακή μηχανή.
tovima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...