Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 07, 2011

Ατομικές πίτσες,... σε αράβικη πίτα



Εύκολες να τις φτιάξετε και πολύ νόστιμες

Σε αντικολλητικό τηγάνι μεγάλο, χωρίς λιπαρή ουσία, που το έχουμε ζεστάνει καλά, ψήνουμε τις αραβικές πίτες για 2΄από κάθε πλευρά.

Τις αραδιάζουμε σε λαμαρίνα. Απλώνουμε από 1 κ.σ. σάλτσα ντομάτας, ισομοιράζουμε τη φέτα, απλώνουμε τις ελιές και το πεπερόνι ή οποιοδήποτε άλλο αλλαντικό της αρεσκείας μας. Ισομοιράζουμε στην επιφάνεια τις δίχρωμες πιπεριές.

Φουρνίζουμε τις ατομικές πίτσες στους 220οC για 10΄ μέχρι να λιώσει καλά το τυρί.

Υλικά

4 αραβικές πίτες (σε όλα τα σούπερ μάρκετ)
• 4 κ.σ. σάλτσα ντομάτα σπιτική ή έτοιμη
• 2 φλ. τσαγιού φέτα (σε τρίμματα)
• 1/2 φλ. τσαγιού ελιές απυρήνωτες σε φέτες
• 2 πιπεριές πράσινες και κόκκινες σε φέτες
• 16 λεπτές φέτες πεπερόνι (πικάντικο αλλαντικό)

Μερίδες 4
Χρόνος Προετοιμασίας 10 λεπτά
Χρόνος ψησίματος 10 λεπτά

(Πηγή φωτογραφίας: argiro.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...